Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok milyen fogamzásgátlást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen fogamzásgátlást használtok?

Figyelt kérdés
Egy párkapcsolatban hosszabb távon lehet biztonságosan óvszerrel védekezni?
2010. júl. 28. 07:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
nem általánosítottam, magamról beszéltem. az első vagyok és 2 hónap alatt 10 kilót sikerült felszednem... :) pá.
2010. júl. 29. 07:39
 12/30 anonim ***** válasza:
Pont azért általánosítottál, mert csak magadról beszéltél. nem törvényszerű, hogy mindenki elhízik tőle. én pl senkit nem ismerek a környezetemben, aki ettől hízott volna el. úgyhogy erről ennyit.
2010. júl. 29. 09:30
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem próbáltatok hely fogamzásgátlókat? Pesszárium, vagy spermicid kúpok, krémek? Igaz azok sem olcsó mulatságok, de szerintem van köztük olyan, ami gazdaságosabb sok doboz óvszernél. Főleg ha elég rendszeres a szexuális életetek. És megszakítással szerintem bőven elég biztonságosak, ha megfelelően használod őket. Én használtam egy időben kúpot is, hüvelytampont is, volt, hogy megszakítás nélkül is, hónapokon át, és nem történt baj. Most már simán csak megszakítás. Meg nagyjából figyelem, hogy mikor vannak nagyon nem biztonságos napok, mert szinte órára pontos a ciklusom, így könnyű nyomon követni. 20L
2010. júl. 30. 12:51
 14/30 Szyszke válasza:
Tabletta. A mostaniak már nem nagyon hízlalnak, én se híztam tőle:D a gumival csak a baj van legalábbis nálam, próbáltam már hormonn nálküli tabit is hát én akkor is azt mondom hogy gyógyszer :)persze ezt egyén válogatja
2010. júl. 30. 12:53
 15/30 anonim ***** válasza:

3 éve vagyunk együtt, fog,gátlót szedek 2 éve, picit én is híztam, de ennek az oka az, hogy többet eszem:D

Elsőnek meg üzenem, hogy akkor rossz gyógyszert szedett, nem mkinek jó minden és nem csak 1 létezik.Ezek a készítmények pedig már nagyon alacsony hormont tartalmaznak, úgy hogy hülyeség olyat állítani, hogy "nem akarom tömni magam hormonnal".Egyébként pont valamelyik nap volt szó róla az RTL-en h sok nő nem meri szedni, pedig nincs semmi félni valója:) pont az ilyen kijelentésektől, hgy hízás, hormontartalom,stb. /fél2-ben volt,orvos válaszolt/ (Csak h tisztázzuk a dolgokat), persze mkinek szíve joga) Véleményem szerint egy komoly hosszútávú kapcsolatban a gumi tényleg macerás lehet meg rossz is vmilyen szempontból, de ha vki erre kényszerül, az sem tragédia:)

Amúgy h-h tönkretette a bőröd?:O Pedig pont fordítva kellene :D Nem lehet h nem megfelelőt írt fel az orvosod?Valószínű..

2010. júl. 30. 12:54
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem a libidom a tabitól nullára csökkent, ezért abbahagytam, most meg olyan pattanásos lettem mint állat. De már javul a bőröm és a szexuális étvágyam is. Mi most gumit vagy pharmatex-et használunk, de az utóbbit csak megszakításos dolognál merjük.
2010. júl. 30. 13:12
 17/30 anonim ***** válasza:
2 éve szedtem fogamzásgátló tablettát,de egy betegség miatt sokáig kellett antibiotikumot szednem és mellette kiegészítő védekezésre volt szükség,ezért visszatértünk a gumihoz,és maradunk is annál,mert úgy "belejöttünk a használatába anélkül,h illúzióromboló lenne",hogy úgy döntöttem egy időre szüneteltetem a tabit... a tablettától egy dekát se híztam sajnos,pedig bíztam benne,h feljön pár kilo :D
2010. júl. 30. 13:28
 18/30 anonim ***** válasza:
Én sok olyan embert ismerek, aki hízott a tabitól. Olyat is aki 20 kilót. Én nem híztam tőle mikor még szedtem, de a libidóm lecsökkent a nullára, és állandóan hüvelygombám volt. Inkább maradok a guminál vagy a megszakításnál...
2010. júl. 30. 13:46
 19/30 anonim ***** válasza:
Belara fogamzásgátlót szedek, így kényelmes. Bárhol lehet vele, bármikor (ok, a metro megállóban nem fogunk ,de értitek)és nem kell azon idegeskedni, hogy időbe kihúzza és elrontsuk az élményt.
2010. júl. 30. 13:49
 20/30 A kérdező kommentje:
A tabletta úgy tette tönkre az arcomat, hogy májfoltos lett. :S
2010. júl. 30. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!