Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? :S Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Lehetek terhes? :S Nagyon félek :S

Figyelt kérdés
Kb. 3 percig csináltuk amikor észrevettük,hogy kiszakadt a gumi.A barátom még nem élvezett el,max. előváladék kerülhetett belém.Menzesz után 3 nappal voltam.Rá 1.5 órára bevettem 72 órás tabit (Rigesoft).Ez szombat reggel volt. Sajnos ez már a 2.alkalom volt,hogy ebben a hónapban bevettem esemény utánit :S Azóta kicsit fáj ,szurkál a hasam.Ez nem a terhesség jele? :S
2010. júl. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Nem terjesztem senkinek. Ha nem kötöttél volna belém, meg sem említettem volna.
2010. júl. 22. 13:43
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Elhiszem hogy sokan lettek így terhesek. Nem azért szóltam le amit mondott, hanem azért mert szándékosan kerülni akartam az ilyen kioktató szövegeket(amit finoman a tudtára is adtam), mert már egyszer megkaptam, és egyébként is tisztában vagyok a kockázatokkal, de ha ennek ellenére mégis jön a szokásos szöveggel, hogy így felelőtlen, úgy gyerekgyilkos, akkor azt elküldöm a p*csába. Felnőtt nő vagyok, nem egy 15 éves kislány, aki nincs tisztában a dolgokkal. Lediplomáztam, komoly párkapcsolatban élek, nem mondom hogy most szeretnék gyereket, de ha jönne nem mennék abortuszra.
2010. júl. 22. 13:52
 43/47 anonim ***** válasza:
52%
De előtte hogy védekeztél? Mert nagy a valószinűsége, hogy előtte se forditottál erre kellő figyelmet.. vagy hogy volt?
2010. júl. 22. 13:57
 44/47 anonim ***** válasza:
Hát előtte gumival védekeztem, aztán mikor már komoly kapcsolatom lett fog.gátlóval. Írtam is azt hiszem hogy 2 félét is próbáltam, de egyik sem vált be (libidócsökkenés, hangulatváltozások). Miután abbahagytam össze-vissza jött meg, meg kimaradt 3-4 hónapokra. Ezek után én már nem akarok kockáztatni újabb gyógyszerrel. Gumival meg egyszerűen nem tudunk együtt lenni, mert számomra már egyáltalán nem izgató, azok után hogy évekig nélküle csináltam. A páromnak is lelankad a gumitól, szóval egyikünknek sem jön be. Nem azért nem használok más védekezési módszert mert smucig vagyok, vagy felelőtlen, vagy lusta, vagy tudatlan, hanem azért mert amik vannak azokat egyiket sem akarom/tudom használni. Akkor nincs értelme a szexnek ha az ember nem élvezi, márpedig én nem élvezem egyikkel se. röviden tömören ennyi.
2010. júl. 22. 14:31
 45/47 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy amúgy? Orvoshoz kellene menned ezzel a gondoddal, hogy nem jön meg rendszeresen. És akkor sose fogsz védekezni, és bevállalsz 4-5 gyereket is? MErt előbb - utóbb, összejön. Annyi módszer van még, miért nem próbálsz ki valamit? Csak utána kellene nézni, a kúp nem nagy cucc, felteszed, vársz 20 percet, amig feloldódik, és annyi.
2010. júl. 22. 14:34
 46/47 anonim ***** válasza:
Voltam orvosnál ez ügyben, csináltak ultrahangot, hormonpanel vizsgálatot, de semmit nem találtak. Úgyhogy ezzel kell élnem mostmár. 23 éves vagyok amúgy. Nem olyan sok más választás van ami tényleg bejönne, a hüvelykúpot próbáltam, de én hajlamos vagyok a candidára és utána elő is jött néhány használat után, nem tudom másra fogni csak arra. 4-5 gyerekem nem hiszem hogy lesz, mert már lassan 1 éve védekezünk így és még semmi gubanc nem volt, ha meg mégis akkor örülök, szeretem a gyerekeket :)
2010. júl. 22. 15:01
 47/47 anonim ***** válasza:
52%
Na, jól van, te tudod. Csak nehogy aztán gond legyen. Másokat meg ne olts le, mert felelősségteljesek. Hidd el, hogy vannak olyan esetek, amikor valaki nem akar gyereket, nem védekezik, aztán meg gyakran látott " vendég " a kórházban, mármint az abortuszon, valaki meg minden áron szeretne, és nem sikerül. Érted, hogy mit mondok, ugye?
2010. júl. 22. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!