Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? :S Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Lehetek terhes? :S Nagyon félek :S

Figyelt kérdés
Kb. 3 percig csináltuk amikor észrevettük,hogy kiszakadt a gumi.A barátom még nem élvezett el,max. előváladék kerülhetett belém.Menzesz után 3 nappal voltam.Rá 1.5 órára bevettem 72 órás tabit (Rigesoft).Ez szombat reggel volt. Sajnos ez már a 2.alkalom volt,hogy ebben a hónapban bevettem esemény utánit :S Azóta kicsit fáj ,szurkál a hasam.Ez nem a terhesség jele? :S
2010. júl. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
68%
hulye liba vagy te!! mert nem védekezel, aztan meg majd szépen elveteted.. akiknek nem kell gyerek, azok kurnak össze - vissza, védekezés nélkül, aztan meg rohangalnak abortuszra, mert ugy könnyebb, aki meg tényleg szeretne, azoknak nem jön össze!!
2010. júl. 21. 23:17
 32/47 anonim ***** válasza:
68%
ha meg nem gond a baba, akkor nem szóltam, de gondolom, ha kifejezetten babat akarnal, akkor nem kellene megszakitani a legjobbkor.
2010. júl. 22. 00:07
 33/47 anonim ***** válasza:
Azt megértem hogy aki kérdezi hogy "jajj! ugye nem vagyok terhes?" azoknak hasonló kioktató válaszokat írsz, hiszen ő kérte a véleményeket. Én viszont nem kérdeztem senkiét. Semmi közöd hozzá hogy mit csinálok a testemmel. Én úgy gondolom hogy így nem lehetek terhes, ha vigyázunk, és azt a minimális kockázatot felvállalom. Ha mégis terhes lennék, akkor komolyan idejövök és mindenkinek megmondom hogy igen, én voltam a hülye, a gyereket pedig megtartom. Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy a fog.gátló miatt csak 3 havonta jön meg mostanság,mióta abbahagytam, úgyhogy lehet hogy nekem se jön majd olyan könnyen össze a baba, ha tényleg akarok majd, nemhogy előváladéktól... ugyan már.
2010. júl. 22. 10:33
 34/47 anonim ***** válasza:
68%
35 - 40 % a teherbeeséstől, előváladéktól. orvos is megmondta már. de mondtam, te bajod. én nem foglalkozok vele, csak mondtam. én normalisan védekezek. az meg a te problémád, h orvosok véleményét, sőt, a pearl - indexet kérdőjelezed meg.
2010. júl. 22. 13:07
 35/47 anonim ***** válasza:
50%

tessék, az orvos válasza.

Tisztelt Doktor Úr!

A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint hány százalék az esélye annak, hogy az előváladékban életképes spermiumok legyenek?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel,

Irén

100 kedves Irén. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc

2010. júl. 22. 13:14
 36/47 anonim ***** válasza:
A pearl indexet megkérdőjelezem igen, ugyanis egyetemi előadáson hallotta egy barátnőm hogy ez a % igazából kb 17-23%. Ráadásul azt is orvosoktól tudom hogy egy hónapban, ha nem védekeznek sehogy sem (megszakítással sem), akkor 25% az esély a teherbeeséshez. Ezt még interneten is meg tudod nézni. Kérdem én, aki egy évben jó esetben 5ször ha van peteérésem és megszakítással védekezik, szerinted mennyi az esélye? max 5% szerintem. Jól teszed hogy védekezel! Csak így tovább!
2010. júl. 22. 13:19
 37/47 anonim ***** válasza:
68%
na, mind1. nem veszekedni akarok. ha nem gond a baba, akkor ok.. de azért 1 kúpot még használhattok ehhez. amugy meg 1 ismerősömnek azt mondták az orvosok, h nem is lehet gyereke, na, fogták magukat, nem védekeztek, és most terhes..
2010. júl. 22. 13:29
 38/47 anonim ***** válasza:
68%
ja, és azért kérlek, ne terjeszd ezt, h szerinted biztonságos. amugy pedig nem hülyeség a pearl - index, és nem hiszem, h meg szabadna kérdőjelezni. nem hülyeségből készitették. amugy nekem a 20 % is rengeteg lenne.
2010. júl. 22. 13:30
 39/47 anonim ***** válasza:
52%
Miért kellett úgy leoltani szegény előttem szólót? A megszakitás NEM védekezés, az, hogy neked eddig bejött, szerencse, mások emiatt abortuszra járnak. Nekem nem egy emberke igy lett terhes, aztán mehettek szépen ab-ra. Nem kell leoltani azt, aki legalább védekezik.
2010. júl. 22. 13:38
 40/47 anonim ***** válasza:
52%
Mármint, a társaságomból nem egy emberke igy lett terhes.
2010. júl. 22. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!