Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szedem a Dienille fogamzásgátlót de az utolsó napot 13 órával később vettem be. Utána megjött, de azóta nagyon szarul érzem magam, hányingerem van meg ha cigiből szívok egy kicsit is, már rosszul vagyok. Előtte semmi bajom nem volt.
2011. okt. 25. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már, hogy később vettem be de végól nem lett belőle gond, szerintem nem vagy, de vegyél egy tesztet az a biztos!És most egy darabig használj gumit mert így, hogy elég sokat késtél vele a hatás elvileg gyengült..
2011. okt. 25. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondom hogy terhes vagy! :)
2011. okt. 25. 22:02
 3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem első héten volt egy 14 órával később bevett tablettám. Én is tiszta ideg voltam, de megnyugtattak, hogy az a 2 óra késés nem olyan nagy ügy, igazából rá kell írniuk egy időtartamot, amin belül biztonságos, de szerintem egy óra az semmi. Szerintem a hányinger csak amiatt van, hogy nagyon ideges vagy miatta! Ha bármi lenne-de nincs-az egyébként is pár hét után jelentkezne csak szerintem.
2011. okt. 25. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 1szer, ideges voltam nagyon, rögtön hívtam a dokit h most mi lesz. Azt mondta amit most én neked. Nyugalom nem lesz baj. Attól is függ mióta szeded. Én fél éve szedtem akkor így legyintett rá a doki. Megjött neked, hidd el nincs baj, ha aggódik az ember mindig jönnek a beképzelt tünetek. De ha nem nyugtat ez meg menj a dokihoz, az már biztos meg fog nyugtatni.

22N

2011. okt. 26. 00:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. okt. 27. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!