Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek-e? Sos!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek-e? Sos!

Figyelt kérdés
A héten 3szor együtt voltam a barátommal,most csináltuk először,viszont 2szer ugy csináltuk hogy nem volt gumi,de nem élvezett belém.Viszont 3szor már használtunk el is ment a gumi pedig lecsúszott de ki tudtuk húzni szóval nem került belém.pont félidöben vagyok amúgy.Most nagyon félek!terhes lehetek? 15\L
2011. okt. 22. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
használd a keresőt, napi 3-4 ilyen kérdés van legalább
2011. okt. 22. 13:20
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
lehetsz bizony, nagy eséllyel. amúgy tényleg napi 8 ilyen kérdés van.
2011. okt. 22. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért kell ilyen fiatalon szexelni...?! :)
2011. okt. 22. 13:25
 4/14 anonim válasza:
100%
TERHES VAGY!!! Ráadásul ikrekkel!!!
2011. okt. 22. 13:26
 5/14 napietus ***** válasza:
100%
igen, az lehetsz. ennyi ésszel, meg főleg ennyi idősen nem kéne b*szatni magatokat. nyolcadikat elvégezted már egyáltalán? mert akkor tudni kéne, hogyan lesz a kisbaba...pont így...
2011. okt. 22. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam el a szöveget, csak a kérdést.

de akármi történt, igen, lehetsz terhes.

2011. okt. 22. 13:31
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

FIGYELJ!!!!

Én is most félek hogy terhes lehetek-e ( mindjárt 16éves vagyok)

Mikor kell megjönni-e? Ha nagyon félsz vegyél be egy 48órásat mármint nem tudom a héten melyik nap csináltátok de ha biztosra akarsz menni vegyetek egyet, nem játék!!! De ha még sem vesztek akkor NE idegeskedj mert nem fog megjönni ha mégsem vagy terhes!!

Én is félek picit de mi nem szexeltünk csak a barátom megsimogatott vele mert még nem akarunk szexet csak "ismerkedünk" de mondjuk nem is volt annyira felizgulva meg semmi és meg is töröltem magam ott rögtön de azért mégis félek, amúgy nekem holnap vagy holnapután kell megjönni-e és próbálok nem idegeskedni :)

Remélem segítettem 15lány

2011. okt. 22. 14:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
simán lehetsz terhes
2011. okt. 22. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:
ha nem ment el benned, nem nagy az esélye.. de gondolom a pasi se sokkal idősebb és tapasztaltabb, ugyh a helyedben nem biznék ebben a módszerben.. és mi az h 15 éves már megb.sztak??
2011. okt. 22. 14:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
az nem 48 oras hanem 72 oras..
2011. okt. 22. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!