Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? :S Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Lehetek terhes? :S Nagyon félek :S

Figyelt kérdés
Kb. 3 percig csináltuk amikor észrevettük,hogy kiszakadt a gumi.A barátom még nem élvezett el,max. előváladék kerülhetett belém.Menzesz után 3 nappal voltam.Rá 1.5 órára bevettem 72 órás tabit (Rigesoft).Ez szombat reggel volt. Sajnos ez már a 2.alkalom volt,hogy ebben a hónapban bevettem esemény utánit :S Azóta kicsit fáj ,szurkál a hasam.Ez nem a terhesség jele? :S
2010. júl. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

úristen egy honapon belul a 2. 72 órás?!?!?!? 3 honap mig kiurul, és félevente lehet egyet bevenni!!!!!!!!!de inkább évente

bocs te nem vagy normális...:s

menj el dokihoz, nem tudom ienkor mit kell tenni..

2010. júl. 20. 20:31
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
az lenne a legjobb, ha tabit szedne, sztem.. :S
2010. júl. 20. 20:58
 23/47 A kérdező kommentje:
nem tehetek róla,hogy elszakadt a gumi,egyáltalán nem csináltuk durván :S
2010. júl. 20. 22:25
 24/47 anonim válasza:
hát ha kiszakadt 3 percen belül az se lehetett jó gumi!:D
2010. júl. 21. 10:51
 25/47 anonim ***** válasza:
47%
milyen peches vagy neked mindig kiszakad a gumi? ne nézzél már madárnak minket! egy hónapon belül kétszer is mi? idióta!
2010. júl. 21. 11:17
 26/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene emiatt leidiótázni szerintem. Simán elképzelhető hogy kétszer is kiszakadt. A mostani párommal az elején óvszert használtunk , és 2 alkalommal is kiszakadt, holott nem vagyunk már kezdők (én 22 ő 23), valószínűleg azért szakadt ki mert nekem a gumi nem igazán jön be, és elég száraz voltam emiatt, meg neki elég vastag a szerszáma, nem is bírja a gumit, mert úgy ráfeszül hogy 3 napig ott marad a nyoma. Előtte soha nem szakadt ki nekem sem és neki sem. Szóval biztos hogy nem azért szakadt ki mert ennyire bénák vagyunk.
2010. júl. 21. 11:54
 27/47 anonim ***** válasza:
32%
nekunk is 3 x kiszakadt.. kb. fél éven belul.. és nem vok idióta, nem voltam kis csitri, mégis megtörtént. ez lehetséges.. még a durexnél is. amugy utolsó, h védekeztek akkor?
2010. júl. 21. 13:23
 28/47 anonim ***** válasza:
Hát ha nem haragszol erre nem válaszolok :) tudom hogy egyből nekemesnének sokan. A fog.gátló nem vált be nálam, kettőt is kipróbáltam... de talán sejted, ebbe nem akarok belemenni :)
2010. júl. 21. 14:22
 29/47 anonim ***** válasza:
68%
ja, persze.. megszakitás.. te tudod, nem nekem kell majd abortuszra mennem.. csak fura, h még smiley-t is képes vagy odatenni, a felelőtlenségedhez.
2010. júl. 21. 15:38
 30/47 anonim ***** válasza:
Nem kérdeztem a véleményed erről szerintem. Te kérdezted, ráadásul oda se írtam, mert senkinek semmi köze hozzá. Neked sem. Ki mondta hogy abortuszra mennék? Mit érdekel az téged hogy én mivel védekezek? Foglalkozz inkább magaddal, hülye liba.
2010. júl. 21. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!