Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? :S Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Lehetek terhes? :S Nagyon félek :S

Figyelt kérdés
Kb. 3 percig csináltuk amikor észrevettük,hogy kiszakadt a gumi.A barátom még nem élvezett el,max. előváladék kerülhetett belém.Menzesz után 3 nappal voltam.Rá 1.5 órára bevettem 72 órás tabit (Rigesoft).Ez szombat reggel volt. Sajnos ez már a 2.alkalom volt,hogy ebben a hónapban bevettem esemény utánit :S Azóta kicsit fáj ,szurkál a hasam.Ez nem a terhesség jele? :S
2010. júl. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
*ijedjen
2010. júl. 20. 13:42
 12/47 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem azt mondtam, h be kell őket kapkodni!! ajánlottam a gumi mellé pharmatexet, meg naptármódszert, olvass utána. és igen, képzeld, tudom, h h működik. de akkor is, ha kiszakad, be kell venni, nincs mese. ha 1 cikluson belül 2 x, akkor 2 x.. de neked könnyű mondani a kompi elől, ugyanis nem te mennél abortuszra. és az is lejárt lemez, h " ennyitől nem lehet teherbeesni ". amugy meg képzeld, mi se vagyunk bénák, és 3 x is elszakadt már a gumi!!
2010. júl. 20. 13:46
 13/47 anonim ***** válasza:
na, én nem veszekedni akarok, persze, nem jó, h 1 cikluson belül vette be a tabikat, de a gumi igenis, h kiszakadhat!! én is inkabb a tabit ajanlom, kérdés, h ő akarja-e szedni..
2010. júl. 20. 13:58
 14/47 anonim ***** válasza:

Ha értenéd,amit mondok könnyebb lenne.Arra reagáltam,amit mondtál.Vagyis,hogy nekem nem lett bajom,neked sem lesz!DE neki lehet!Egytől is,de ő kettőt vett be egy cikluson belül!Egy is gondot okozhat,kettő pedig még inkább! Igen,HA kiszakadt a gumi be kell venni,de talán nem ártana elgondolkodni azon,hogy nem ez a legmegfelelöbb védekezési forma,mert ezt akarja a következő hónapban is csinálni? Mert,ha ilyen tehetséges,akkor a következő hónapban is kiszakadhat és akkor is beveszi? És igen,te is béna vagy,ha kiszakadt,mert ha minőségit veszel és rendesen felteszed,akkor nem szakad csak úgy ki!

Itt mindennap írja valaki,hogy kiszakadt a gumi!Ha a durex és lifestyle tényleg ilyen silány termékeket dobna a piacra,már rég lehúzhatták volna a rolót! Sokan bekamuzzák az elszakadt a gumit,különben,ha bevallja,hogy csak úgy betette pár percig,mert ki akarták próbálni,akkor mindenki leoltja,hogy mekkora barom.Ha azt mondja kiszakadt,akkor jaj szegény.

Neki pedig nem árt tisztában lenni azzal,hogy a szervezetét akár baleset volt,akár hülye volt,bizony hatalmas löket hormonnak tette ki rövid időn belül.Remélem tényleg megértette és inkább átáll valami másra,mert ezekután a gumit semmilyen formában nem ajánlom neki!

2010. júl. 20. 13:59
 15/47 anonim ***** válasza:
azt a nekem nem lett bajom dolgot úgy értettem, h nem kell ettől a tabitól annyira félni, mert ez a kisebb rossz!! de 1 szóval se mondtam, h nekem ez a fogamzasgatlas, de ha kiszakad a gumi, nincs más megoldás!!
2010. júl. 20. 14:02
 16/47 anonim ***** válasza:
nálunk nem volt olyan, h betette pár percig, hanem tényleg kiszakadt. szóval, te csak ne bénázz itt engem ok nélkül. és egyszer a durex is szakadt, szal az se garancia. és 1 szóval se mondtam, h ezt használja védekezésként.. keress vissza nyugodtan.
2010. júl. 20. 14:04
 17/47 anonim ***** válasza:
Szerinted erre most mit mondjak? :) Tényleg nem én fogok abortuszra menni gumiszakadás miatt,mert tudom használni,72 órást se kell bevennem,egyet sem.Aki pedig nem képes rá,inkább szedjen tabit és bizonygassa,hogy a gumi szar,mert szakad. :)
2010. júl. 20. 14:08
 18/47 anonim ***** válasza:
nem bizonygatom, mert jó a gumi, de néha tényleg kiszakad. ne akarj olyan szituba kerülni.. te se vernéd ennyire a melled. szal..
2010. júl. 20. 14:10
 19/47 anonim ***** válasza:
a hasfájást miért kell párosítani a terhességgel?
2010. júl. 20. 18:25
 20/47 anonim ***** válasza:
egy hónapon belül két esemény utáni? mi a rákért nem szedsz fogamzásgátlót? Ennyi eszed van csak, hogy havonta, hetente veszed az eseményutánit főleg h nem is biztos hogy terhes vagy mert 2 nap után nem lehet megállapítani! Baszod ez téged nem zavar?
2010. júl. 20. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!