Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? :S Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Lehetek terhes? :S Nagyon félek :S

Figyelt kérdés
Kb. 3 percig csináltuk amikor észrevettük,hogy kiszakadt a gumi.A barátom még nem élvezett el,max. előváladék kerülhetett belém.Menzesz után 3 nappal voltam.Rá 1.5 órára bevettem 72 órás tabit (Rigesoft).Ez szombat reggel volt. Sajnos ez már a 2.alkalom volt,hogy ebben a hónapban bevettem esemény utánit :S Azóta kicsit fáj ,szurkál a hasam.Ez nem a terhesség jele? :S
2010. júl. 20. 10:38
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
90%
szerintem nem lesz baj...nyugi. viszont ennyi esemény utána nem tesz igazán jót....inkább szedjél fogamzásgátlót..ugyanennyibe kerül szinte mint az esemény utáni, és nem teszi tönkre a hormonrendszeredet. Meg nem kell parázni a gumi miatt.
2010. júl. 20. 10:41
 2/47 anonim ***** válasza:
90%
te nem szabad csak így bekapkodni a 72 órásat. veszélyes lehet rád nézve. amúgy szerintem nem a terhességtől fáj és szúr a hasad. menj el orvoshoz és ezt neki is meséld el amit ide leírtál. remélem nincs komoly bajod :S
2010. júl. 20. 10:41
 3/47 Septimius válasza:
47%
Szerintem tuti nem. Menzeszkor amúgy sincs érett petesejted, plusz bevetted a 72 órásat. Ráadásul sperma sem került beléd. Azért szerintem ennyire nem könnyű teherbe esni, van, akik évekig próbálkoznak, mire sikerül.
2010. júl. 20. 10:42
 4/47 anonim ***** válasza:
0%
Napi 500 ugyanilyen kérdés van.Amúgy nem értem mit kell ennyire parázni.
2010. júl. 20. 11:12
 5/47 anonim ***** válasza:

Csodálkoznék,ha ezekután terhes lennél.Inkább állsz közel ahhoz,hogy ennyi hormontól bajszod legyen.

Tényleg nem értelek!Ebben a hónapban kétszer szakad ki a gumi?Ezt egyszerűen nem hiszem el.Ráadásul volt orvos,aki neked egy cikluson belül kétszer írt fel 72 órás tablettát? Az még a legenyhébb tünet,hogy szurkál a hasad.Ha ezekután egy éven belül normalizálódik a ciklusod,már hálás lehetsz!Ez nem fogamzásgátló.Még egy tabletta is olyan megterhelés a szervezetednek,hogy alig heveri ki hónapok alatt.De kettő!Gondolkozz végre,most még játszod a "kiszakadt a gumi" játékot,de pár év múlva gyerekre fogsz vágyni.Ha a tested akkor még alkalmas lesz rá,hogy bármi is megfoganjon benne,akkor egy hatalmas mázlista leszel!

2010. júl. 20. 11:51
 6/47 anonim ***** válasza:
0%
nem lesz bajszod, az előző csak ijesztget. én is vettem be ilyen tabit, és nem lett tőle semmi bajom. neked se lesz, nyugi. máskor gumi + pharmatex + naptármódszer.. bár mi kihagyjuk a pharmatexet, és " csak " gumi + naptármódszer van, de pharmatex-el még kevesebb az esélye..
2010. júl. 20. 12:33
 7/47 anonim ***** válasza:
és mi az, h játsza a " kiszakadt a gumi " játékot??? nekunk is kiszakadt, és nem volt kérdés, h bevegyem-e a tabit, mert nem akartam gyereket!!!
2010. júl. 20. 12:34
 8/47 anonim ***** válasza:
Szerintem ha időben észrevettétek hogy kiszakadt, felesleges a 72 órás tabi. Én nem vettem volna be egyszer sem, nehogy kétszer. Azért így nagyon minimális az esély hogy teherbe ess, főleg hogy csak 3 percig tartott. Persze megvan az esély úgy is, és ha ennyire parázol akkor tényleg jobb a fogamzásgátló mint így tönkretenni a szervezeted. Nem véletlen hogy évente max 2szer lehetne bevenni. Lehet hogy közvetlenül utána még nem lesz bajod, de ki tudja x év múlva milyen betegség jön elő miatta.
2010. júl. 20. 13:11
 9/47 anonim ***** válasza:
na azért, utolsó, mindenki tudja, h az ember nem robot, h csak x időben eshet teherbe. ugyh sztem becsülendő, h nem a jószerencsére várt, hanem bevette. mert ha terhes lett volna, akkor ment volna abortuszra, ami meg valóban kikésziti a méhet.. lehet, h gyereke se lehet többé. de a tabival megoldotta a dolgot, az 1 dolog, h hormon, meg stb. de még mindig kisebb rossz, mint az abortusz.
2010. júl. 20. 13:13
 10/47 anonim ***** válasza:

"én is vettem be ilyen tabit, és nem lett tőle semmi bajom"

Hánysozer vettél be ilyen tabit,egymás után kétszer???Van róla fogalmad hogy működik? Leválasztja a méhnyálkahártyát,hogy ne tudjon beágyazódni a megtermékenyített petesejt? Ezt egy cikluson belül kétszer??? Végiggondoltad te ezt egyáltalán?

A "nekem nem lett bajom,vagyis senkinek nem lesz baja tőle",pedig lejárt lemez.Csak írd be a keresőbe.Napi szinten van kérdés a 72 órással kapcsolatban.Miért vérzek,miért nem jön meg már második hónapja? stb. Mindezt 1!!! tablettától! Akkor kettőt 28 napon belül? Igen,azt akarom,hogy ilyedjen meg és arra használja ezt a tablettát,amire való.Sürgősségi tablettának,akkor,amikor nagyon muszáj!Nem felelőtlenül bekapkodni,napokon belül.

Évekig használtam óvszert egyet sem sikerült kiszakítani.Aki ennyire béna,hogy nem tudja rendeltetésszerűen használni,az szedjen fogamzásgátlót.Kevesebb kárt tesz a szervezetében,mintha a 72 órással tömi tele magát hetek alatt!

2010. júl. 20. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!