Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?HOL az igazság?Engem felbosszant ez a tény!!!
2009. nov. 2. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező!

Miután ilyen szépen lefestetted a helyzetet - mit gondolsz megoldásnak?

Nem azt kérdezem, hogy mit NE csináljanak ezentúl mások - hanem TE MAGAD mit teszel azért, hogy a helyzeted javuljon?

2009. dec. 6. 17:40
 62/75 anonim ***** válasza:
57%

ez csak egy bizonyos kategóriára igaz h istenítik azt a férfit aki minél több nővel volt együtt. ezt a kategóriát meg ugye ismerjük....normális kapcsolatot egy ilyennel létesíteni nem lehet. és a nők sem kedvelik.

egy nőnek legyen tartása, legyen benne annyi női büszkeség és tartás, h nem fekszik össze minél több férfival, csak mert ő neki éppen szexhiánya vagy.

én leszarom azt a tényt, amit te írtál, nekem nemlesz attól isten egy férfi, mert minél több nővel feküdt le. és ilyen férfi nemiskell, aki ebből űz hobbit. viszont a férfiak is hasonlóképpen vélekednek az ilyen nőkről. persze szeretik némelyek az ilyen nőket, de tudod mire....arra h megdugják, aztán szevasz. normális kapcsolat céljából, egy pasinak sem kéne egy ilyen nő.

2009. dec. 6. 17:42
 63/75 anonim válasza:
93%

szerintem gondolkozz el azon, hogy a nők többsége szerint miért az a fa*agyerek, akinek rengeteg csaja volt, esetleg akinek van valakije, és miért az a szerencsétlen, semmirekellő, akinek csak kevés kapcsolata volt, de azt komolyan gondolta??

szerintem leginkább azért, mert a legtöbb nőben (tisztelet a kivételnek) ott van az, hogy ő akarja "megszelidíteni" a k*rógépet, és hogy csak az övé legyen, és megmutassa a többi nőnek hogy jessz, csak az enyém... irigykedjetekcsak... :D

szóval nem mindig a másik oldalban kell csak a hibát keresni...

2009. dec. 6. 18:03
 64/75 anonim ***** válasza:
64%

"Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?"

Vannak férfiak és nők, ha egy nő ért az autószereléshez az veszít a nőiességéből, ha egy férfi konyhatündér akkor látens b..i. Mi férfiak megtehetjük, mert ettől leszünk férfiasak. Ti nők meg attól lesztek nőiesek, hogy van tartásotok és letudjátok gyűrni a vágyat. Ennyi. Irigykedsz?

2009. dec. 6. 18:10
 65/75 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy az az igazi tartás, ha lesz.rom, mások mit mondanak. Lehet, hogy azt mondják rád, hogy rib.nc vagy, neked meg volt (egy, két, tíz) jó éjszakád. Kit érdekel? Ha nem figyelsz rájuk, abbahagyják. Ennyi a különbség a csitri meg a femme fatale között.

A Rammstein idézetre pedig ámen, ez kellett ide:D

2009. dec. 6. 18:14
 66/75 anonim ***** válasza:
71%
a femme fatale nemazt jelenti, hogy 1-2-10-40-70 pasival is ágybabújt már....:D
2009. dec. 6. 18:22
 67/75 anonim ***** válasza:
43%
aki lepontozott az biztos összevissza dug, aztán meg b@ssza az agyát, h egy pasinak sdm kell komoly kapcsolat céljából...:D szánalmas vagy, kisanyám...nőiesség nulla, tartás nulla, női büszkeség nulla. egy igazi nulla vagy, amolyan eltaposható fajta....szopás...
2009. dec. 6. 18:31
 68/75 anonim ***** válasza:
43%
én a pasikat is "ringyónak" tartom, akik lefekszenek fűvel meg fával is
2009. dec. 6. 18:39
 69/75 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem azt jelenti. Akkor képzelj el egy femme fatale-t, aki lefeküdt 15 pasival, nem fogod ler.bancozni valószínűleg:) De felőlem hívhatjuk vampnak is. Remélem mostmár a tökéletes szótári jelentést alkalmaztam.
2009. dec. 6. 18:41
 70/75 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező! Miért tűritek ezt? Azért, mert kénytelenek vagytok, és ez ellen általánosságban nem tudtok mit tenni! Ezt most nem bunkóságból írom, ezért valamennyire ki is fejtem: amíg emberek élnek a földön, mindig lesznek eltérő vélemények és eltérő értékrendek is! Te és azok a nők, akiket ez (joggal!) bánt, egyenként annyit tudtok tenni, hogy messzire elkerülitek az ilyen pasikat, vagy ha összeakadtok egyel, akkor kiadjátok az útját és már is tettetek valamit. De ez minden! Ettől többet nem lehet! Szerinted, ha holnap a parlament hozna egy olyan törvényt, hogy nem lehet "leku...zni" azokat a nőket, akik az átlagnál több pasit fogyasztanak el, akkor ezen túl ez így lenne? Vagy ha kivonulnál a Kossuth-térre demonstrálni, akkor megváltozna valami? Ugyan már! Ez ugyanakkora utópia, mint a kommunizmus megvalósítása! Lehetetlen! Én speciel még soha nem illettem ilyen jelzővel egyetlen nőt sem, akinek hevesebb a vérmérséklete, ezáltal nagyobb a szexuális étvágya a "nagy átlagtól" (és még csak gondolati síkon se jutott eszembe ilyesmi). A primitívségre, meg az 50 alatti IQ-ra nincs gyógyszer. Szerinted mivel lehetne ezen változtatni, hogy ne kelljen eltűrni? Nagyon kíváncsi lennék a véleményedre, mert nyilván van megoldásod is erre a helyzetre, ha már a kérdést megfogalmaztad! F/41
2009. dec. 6. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!