Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért hagyjuk ezt?
Kedves kérdező!
Miután ilyen szépen lefestetted a helyzetet - mit gondolsz megoldásnak?
Nem azt kérdezem, hogy mit NE csináljanak ezentúl mások - hanem TE MAGAD mit teszel azért, hogy a helyzeted javuljon?
ez csak egy bizonyos kategóriára igaz h istenítik azt a férfit aki minél több nővel volt együtt. ezt a kategóriát meg ugye ismerjük....normális kapcsolatot egy ilyennel létesíteni nem lehet. és a nők sem kedvelik.
egy nőnek legyen tartása, legyen benne annyi női büszkeség és tartás, h nem fekszik össze minél több férfival, csak mert ő neki éppen szexhiánya vagy.
én leszarom azt a tényt, amit te írtál, nekem nemlesz attól isten egy férfi, mert minél több nővel feküdt le. és ilyen férfi nemiskell, aki ebből űz hobbit. viszont a férfiak is hasonlóképpen vélekednek az ilyen nőkről. persze szeretik némelyek az ilyen nőket, de tudod mire....arra h megdugják, aztán szevasz. normális kapcsolat céljából, egy pasinak sem kéne egy ilyen nő.
szerintem gondolkozz el azon, hogy a nők többsége szerint miért az a fa*agyerek, akinek rengeteg csaja volt, esetleg akinek van valakije, és miért az a szerencsétlen, semmirekellő, akinek csak kevés kapcsolata volt, de azt komolyan gondolta??
szerintem leginkább azért, mert a legtöbb nőben (tisztelet a kivételnek) ott van az, hogy ő akarja "megszelidíteni" a k*rógépet, és hogy csak az övé legyen, és megmutassa a többi nőnek hogy jessz, csak az enyém... irigykedjetekcsak... :D
szóval nem mindig a másik oldalban kell csak a hibát keresni...
"Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?"
Vannak férfiak és nők, ha egy nő ért az autószereléshez az veszít a nőiességéből, ha egy férfi konyhatündér akkor látens b..i. Mi férfiak megtehetjük, mert ettől leszünk férfiasak. Ti nők meg attól lesztek nőiesek, hogy van tartásotok és letudjátok gyűrni a vágyat. Ennyi. Irigykedsz?
Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy az az igazi tartás, ha lesz.rom, mások mit mondanak. Lehet, hogy azt mondják rád, hogy rib.nc vagy, neked meg volt (egy, két, tíz) jó éjszakád. Kit érdekel? Ha nem figyelsz rájuk, abbahagyják. Ennyi a különbség a csitri meg a femme fatale között.
A Rammstein idézetre pedig ámen, ez kellett ide:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!