Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?HOL az igazság?Engem felbosszant ez a tény!!!
2009. nov. 2. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
33%
A férfiak nem merik bevallani, hogy a sikeres férfi mellett ott áll a még sikeresebb nő.:)
2009. nov. 3. 09:24
 42/75 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ti is generáljátok azzal, hogy leginkább a tapasztalt hapsik kellenek nektek, ami nyilván adott esetben egyet jelenthet azzal, hogy egy kúrógép. (A "ha ennyi nőnek kellett, akkor nem lehet rossz" elgondolás alapján.)

Nekünk, férfiaknak viszont bejönnek a kis ártatlan szűzikék, akikből aztán egy ordas nagy k...onyhatündért faraghatunk.

2009. nov. 3. 10:30
 43/75 anonim ***** válasza:
45%
férfi vagyok, és ez engem is bosszant, h azért nem vagyok jobb pasi egy nálam bénább pasinál mert ő már végig kefélte a város összes ribancát. :) ez már csak ilyen.
2009. nov. 3. 10:33
 44/75 anonim ***** válasza:
47%
egyetértek!!!
2009. nov. 3. 15:59
 45/75 anonim ***** válasza:
47%

3:08-nak üzenném, hogy kösz, mert te is segítesz elmagyarázni a kérdezőnek amit én már 6 komment alatt még nem mondtam el :)

9:24-nek meg üzenem, hogy egy beképzelt liba. Több milliárdos/milliomos férfi van a földön, mint nő. A legtöbb ma is használatos technikát férfi találta fel. A családok többségében a férfi tartja el a családot (aki a szüléssel jön ezt körberöhögöm). Szerintem te se gondoltad komolyan amit írtál.

2009. nov. 3. 16:02
 46/75 anonim ***** válasza:
100%
ja amúgy nekem van olyan ismerősöm aki azért kavar 3-4 lánnyal egyszerre, úgy hogy kb 5 éves komoly kapcsolata is van, mert "neki akkora a szeretetigénye h abba egy ember beleroppana". egyébként énekes az illető, tapadnak rá a lányok, megteheti. de kevesebben vannak azok akik ezért elítélik.
2009. nov. 3. 16:02
 47/75 A kérdező kommentje:
:)köszönöm a hosszú válaszokat,kedves rövid élettartamú barátom,szeretném hogy havonta vérezz 5napig:)nehéz fizikai munkát végzek,elfogadom a nemi különbségeket,de az fáj hogy Evidens az ha egy férfi ezt teszi,nem minden férfi,mondtam,mindenki más...de ez az elfogadott nézet,őszintén ha a becses numeráid után leribancoznának egy nap és mindenkitől ezt kapnád, vigyorogva tennéd a dolgod?nem hiszem,nem akarok haragot szítani,de sikerült:)Nincs gondom a férfiak gyerekes édes szokásaival,azzal van a gondom,hogy minden jó nektek jut,és még ezt is hajlamosak vagytok a képünkbe vágni X partner után,Köszönöm a válaszokat:)
2009. nov. 3. 18:41
 48/75 A kérdező kommentje:
és még annyit,hogy a nagy,idétlen férfi uralkodók mellett is a történelemben,mindig ott volt AZ ÁRNYÉKBAN a nő,aki igazgatott:)
2009. nov. 3. 18:43
 49/75 Dymo ***** válasza:
100%
Azért ez a MINDIG ez erős túlzás
2009. nov. 3. 18:49
 50/75 anonim ***** válasza:
62%
Az árnyékban nő? xD Jó vicc. Nagy Sándor? Julius Caesar? Hannibál? Hol voltak ott nők?
2009. nov. 3. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!