Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért hagyjuk ezt?
A férfiak nem merik bevallani, hogy a sikeres férfi mellett ott áll a még sikeresebb nő.:)
2009. nov. 3. 09:24
Ezt ti is generáljátok azzal, hogy leginkább a tapasztalt hapsik kellenek nektek, ami nyilván adott esetben egyet jelenthet azzal, hogy egy kúrógép. (A "ha ennyi nőnek kellett, akkor nem lehet rossz" elgondolás alapján.)
Nekünk, férfiaknak viszont bejönnek a kis ártatlan szűzikék, akikből aztán egy ordas nagy k...onyhatündért faraghatunk.
2009. nov. 3. 10:30
férfi vagyok, és ez engem is bosszant, h azért nem vagyok jobb pasi egy nálam bénább pasinál mert ő már végig kefélte a város összes ribancát. :) ez már csak ilyen.
2009. nov. 3. 10:33
2009. nov. 3. 15:59
3:08-nak üzenném, hogy kösz, mert te is segítesz elmagyarázni a kérdezőnek amit én már 6 komment alatt még nem mondtam el :)
9:24-nek meg üzenem, hogy egy beképzelt liba. Több milliárdos/milliomos férfi van a földön, mint nő. A legtöbb ma is használatos technikát férfi találta fel. A családok többségében a férfi tartja el a családot (aki a szüléssel jön ezt körberöhögöm). Szerintem te se gondoltad komolyan amit írtál.
2009. nov. 3. 16:02
ja amúgy nekem van olyan ismerősöm aki azért kavar 3-4 lánnyal egyszerre, úgy hogy kb 5 éves komoly kapcsolata is van, mert "neki akkora a szeretetigénye h abba egy ember beleroppana". egyébként énekes az illető, tapadnak rá a lányok, megteheti. de kevesebben vannak azok akik ezért elítélik.
2009. nov. 3. 16:02
47/75 A kérdező kommentje:
:)köszönöm a hosszú válaszokat,kedves rövid élettartamú barátom,szeretném hogy havonta vérezz 5napig:)nehéz fizikai munkát végzek,elfogadom a nemi különbségeket,de az fáj hogy Evidens az ha egy férfi ezt teszi,nem minden férfi,mondtam,mindenki más...de ez az elfogadott nézet,őszintén ha a becses numeráid után leribancoznának egy nap és mindenkitől ezt kapnád, vigyorogva tennéd a dolgod?nem hiszem,nem akarok haragot szítani,de sikerült:)Nincs gondom a férfiak gyerekes édes szokásaival,azzal van a gondom,hogy minden jó nektek jut,és még ezt is hajlamosak vagytok a képünkbe vágni X partner után,Köszönöm a válaszokat:)
48/75 A kérdező kommentje:
és még annyit,hogy a nagy,idétlen férfi uralkodók mellett is a történelemben,mindig ott volt AZ ÁRNYÉKBAN a nő,aki igazgatott:)
Azért ez a MINDIG ez erős túlzás
2009. nov. 3. 18:49
Az árnyékban nő? xD Jó vicc. Nagy Sándor? Julius Caesar? Hannibál? Hol voltak ott nők?
2009. nov. 3. 18:56