Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért hagyjuk ezt?
A kérdező most átkapcsolt feminista üzemmódba.
Amúgy ebbe talán nem tudsz belekötni (vagy mégis, ez a kérdezőtől kitelik).
Mi van
-Mátyás királlyal
-Szent Istvánnal
-Szent Lászlóval
-Nagy Károllyal
-Szent Benedekkel
-Szent Ferenccel
-Evangéliumokkal
-Kossuth Lajossal
-Petőfi Sándorral
-Bem Józseffel
-Görgei Artúrral
-Kolumbusz Kristóffal
-Magellánnal
-Kőrösi Csoma Sándorral
-Benyovszky Móriccal
stb. emberekkel? Ők is bu.zik?
A fiú aki azt írta örülnek ha túlélik a háborút.Azért nézz csak vissza a római birodalom történelmébe,de ne az általános vagy középsulis könyvből.
Amúgy kivétel erősíti a szabályt,nálunk is a pasim hozza a komoly döntéseket ,de mindig benne van az én véleményem és ő is simán egyetért azzal ha én a háttérből nem terelgetném nem tartana ott ahol van.
Én azok közé tartozom akik hűségesek és nem voltam sok fiúval(3).De nem ítélem el ezeket a lányokat.Ahogy nekem mániám a ruha meg a cipő,lehet másnak a fiúzás.Ameddig nekem nincs belőle bajom nem érdekel.Én azokat ítélem el akik olyanokra buknak és teszik magukat akiknek van barátnőjük.Na ettől viszont plafonon vagyok.
21L
Kedves kérdező, hagyjuk ezt az egészet és inkább dugjunk egy jót, neked is nagy az étvágyad és nekem is, hol itt a hiba!? Engem nem érdekel hány pasival voltál, csak érezzük jól egymást;)
Idézet a Rammstein-Pssy című slágeréből:
"You’ve got a pussy
I have a dick
So, what’s the problem
Let’s do it quick"
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!