Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?HOL az igazság?Engem felbosszant ez a tény!!!
2009. nov. 2. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
88%
Mert a férfiak elmentek meghalni, azért, hogy nők és a gyerekek élhessenek. Ti viszont azt a kis örömöt is megtagadtátok volna tőlük, holott nem tudhatta mikor hal meg, éhezett, és fájt mindene.
2009. nov. 2. 20:28
 32/75 anonim ***** válasza:
43%
nana,azok állatira nem lehettünk mi!!!!
2009. nov. 2. 20:45
 33/75 anonim ***** válasza:
84%

az a baj, hogy saját magamban is megosztom a véleményem. nem vagyok feminista, viszont idegesít néhány előttem szóló hímsoviniszta hozzászólása.pl a legutóbbié. én elítélem a nőket akik ágyról ágyra járnak, viszont igazságtalannak is tartom, hogy ezt mi nők nem tehetjük meg ellentétben a férfiakkal. a férfiakat még hátba is veregetik, ha pár naponta váltogatják a partnereiket. viszont az is igaz, hogy a nők általában a tapasztaltabb férfiakat keresik, akik tudják "mi kell a nőnek". nekem általában olyan barátaim voltak, akik (sajnos) rengeteg tapasztalattal rendelkeztek (kb. évente 100 numera) és ez egy kcisit bántó volt számomra, még ha nem is mondtam neki. igenis rosszul esett, hogy én csak a sokadik vagyok, hiába engem a szeretett, a többit csak használta. szörnyü ez a tudat akárhogy is nézem. viszont másrészről az is egy zavaró tényező, hogy nekem eddig 6 szexuális partnerem volt, (ebből 3 iránt tápláltam mélyebb érzelmeket) és igenis hiányzik az, hogy esetleg több élményt szerezzek másokkal, hiszen a szex egy rendkívül mesés érzés, de ha ezt megtenném engem is simán "leribancoznának". természetesen itt nem megcsalásra gondolok, mert ilyet soha nem tennék meg senkivel, mivel a tiszteletet meg kell adni egy nőnek és egy férfinak egyaránt, hiszen a bizalom a kapcsolat alappillére.

bocsánat, hogy ez egy kcisit hosszúra sikeredett, de remélem egy kcisit hasznosnak találjátok és a férfiak is jobban megértik, hogy a nők milyen összetettek.

21/L

2009. nov. 2. 20:55
 34/75 anonim ***** válasza:
95%
Én férfiként nem ítélem el ezeket a nőket, akik élvezik a szexet és kipróbálnak sok pasit (csak miért nem engem? :P )Viszont akik ezt mondják róluk azok leginkább a többi nő, akik ezt nem merik felvállalni, vagy esetleg nem is lenne esélyük, hogy ennyi pasit megkapjanak. Továbbá egy viccel válaszolnék: Mi a különbség a belevaló csaj és a rohadt k*rva között? A belevaló csaj elmegy egy buliba és lefekszik mindenkivel; a rohadt k*rva elmegy a buliba és lefekszik mindenkivel - kivéve téged. Viszont az egyenjogúságról pont múlt héten volt egy kérdés, ott leírtam a véleményemet, de összefoglalom a lényeget: majd amikor a legtöbb nő el mer hívni egy pasit randira, kezdeményezni, vagy nem várja el, hogy átadják neki az ülőhelyet és még sorolhatnám akkor esetleg lehet beszélni arról, hogy egyenjogúság.
2009. nov. 2. 21:43
 35/75 anonim ***** válasza:
60%

szerintem egyre inkább ott tartunk, hogy a nő kezdeményez, illetve randira hívja a férfit.(lehet, hogy az ok az, hogy a férfiak úgy látják, hogy a nők egyre inkább önállósodnak, függetlenednek és megtehetnek olyan dolgokat, amiket régebbi korokban ugyebár nem és bevállalósabbak is).

Tapasztaltam nem egyszer, hogy egy idősebb férfi(hiába tanulta azt ifjúkorába, hogy a nőkkel előzékeny legyen és udvaria) nem adja át ülőhelyét a buszon a (gond)terhes fiatal nőnek. vagy például szakadó esőben az öreg sapkát viselt és esernyőt tartott a kezében, miközben a nő hajadonfőtt várakozott nem engedte maga elé, hogy az felszálljon a buszra, sőt még elétolakodott, hogy ő meg ne ázzon. hiába, változnak az idők és változnak a nemek jelleme is.(pedig aztán a mostani 50-60 évesnek tényleg meg kellett tanulnia az illemet)

az előző 21/L

2009. nov. 2. 21:51
 36/75 anonim ***** válasza:
88%
A nők kezdeményeznek? Hol élsz te? xD Én csaj eddig úgy láttam max kezdeményezni, hogy szemezett xD
2009. nov. 2. 22:49
 37/75 anonim ***** válasza:
93%

"Régen ha egy férfi elment a háborúba annyit dugott amennyit akart."

Hát nem tudom mennyit tudsz a háborúról, de szerintem fogalmad sincs mit beszélsz. Egy háborúban minden férfi örült, ha túléli. A legnagyobb vágya az volt, hogy túlélje az egészet, nem hogy nőkön járt volna az esze. 21/F

2009. nov. 3. 00:11
 38/75 anonim ***** válasza:
43%

Szia! Hát ez egy nagyon jó költői kérdés,már én is sokat gondolkoztam ezen,de nem tudok rájönni az igazságra.....,talán azért,mert a pasik nagynemőnek képzelik magukat....,a csajokat,meg lenézik ezért!

De szerintem,a csajok se azok.....ennyi!

2009. nov. 3. 01:42
 39/75 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Egy picit felbosszantott a sok hülyeség amit írtál.Például 'nő és nő között is akad különbség,hihetetlen így férfi fejjel,nem? ' Ahogyan férfi és férfi között is.Nem minden fiú dug meg mindent,ami mozog.Az elvár kényeztetésről meg annyit,hogy ne azt várd el,ami szerinted jár,hanem ugyanazt,amit te nyújtasz a párodnak.

A gyerekgondozással kapcsolatban ('DE te mit szenvedtél hogy az a gyerek megszülessen?Járkáltál 9hónapig 4kiló súllyal a hasadban?') meg annyit,hogy az a 4 kiló nem egyből keletkezik,hanem a terhesség vége felé,ahogyan a magzat is fokozatosan fejlődik.Az első hónapokban többletsúlyt nem is érzel,max. hányinger stb.

Én úgy érzem,hogy ezzel a mondattal azt vágod a férfiak arcába,hogy nincs méhük,nem ők hordják ki a gyereket.Persze hogy nem,mivel nem nők (gondoltam logikus).A nők meg pont ezért élnek tovább,mint a férfiak,mivel anatómiailag eltér a két nemi jelleg.Az átalános nézetek meg pont a két nem mivoltából keletkezett.Egy férfi eredendő feladata az utódnemzés,míg a nőé az utód nevelés.Pont ezért egy nőnél az állandóság az etalon,míg a férfiaknál a minél több nő megtermékenyítése.Ha meg egyenlőséget akarsz a nemek között,akkor menj el tűzoltónak vagy rohamrendőrnek,menj el építkezésre munkásnak,külföldre katonai misszióba,hogy egyenjogúnak érezd magad.Végezd el te is a kemény férfimunkát,és dolgozz ugyanúgy,ahogy a férfiak.Mi lenne,ha a nők számára is lenne hadkötelezettség (mondjuk,ha itt még mindig volna sorozás)?.Ha egyenlőséget vársz el akkor ne csodálkozz azon,hogy miután arconvágsz egy férfit,ő is megpofoz téged.Rengeteg kivételezésnek voltam tanúja munkahelyen,iskolában,mert hogy 'a lányok érzékenyebbek,fizikailag gyengébbek,havi bajaik vannak,jobban megviseli őket a stressz' stb.

A férfiak és a nők alapvetően mások,és ezt ne felejtsd el,tartsd tiszteletben.

Nem vagyok soviniszta,tisztelem a nőket.Le lehet pontozni,de gondolkozzanak el azok a hölgyek,akik egyenjogúságot akarnak,mit is jelent pontosan egyenjogúnak lenni,és tényleg akarják-e azt.

2009. nov. 3. 03:08
 40/75 anonim ***** válasza:
60%
az utolso szepen megvalaszolta a kerdeset, szerintem tobbet nincs is mit irni errol.
2009. nov. 3. 06:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!