Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?HOL az igazság?Engem felbosszant ez a tény!!!
2009. nov. 2. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez a világ...megszoksz vagy megszöksz.Én lány vagyok nem is volt sok kapcsolatom de az egész onnan indul,hogy genetikailag a fiúk utódnemzésre vannak kitalálva,a nők meg hogy megtalálják azt a hímet aki gondjukat viseli és egészséges gyereket csinál neki.Ezek ösztönök.

Akinek nagy az étvágya tartson szeretőt:DNAgyon jól bevált dolog.Ez egyébként nekem is naponta megfordul a fejembe dehát mit tegyen az ember.

21L

2009. nov. 2. 18:52
 12/75 kolosszus22 ***** válasza:
70%

Te most miért háborogsz itt, feminista vagy?

Engem nem zavar, hogy ha egy nő már több férfival volt együtt, csak ha utána velem van akkor ne csaljon meg!

22/F

2009. nov. 2. 18:54
 13/75 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom h miért vagy ennyire férfi ellenes. Én személy szerint nem vágyom egyenlőségre, elfogadom a férfi "főségét". Engem még soha nem bántott a párom. Az meg h régen mi volt nem nagyon tud izgatni mivel nekem semmi gondom sincsen az ilyesmivel. És amúgy én is ribancnak tartom azt aki csak úgy össze vissza szexel mindenkivel, egy pasi meg bárhogy is nézzük más lapon említendő.
2009. nov. 2. 18:55
 14/75 A kérdező kommentje:
Imádom a férfiakat,nem vagyok feminista uram atyám!:D csak az a helyzet nem tetszik ami az általános nézet,ÁLTALÁNOS!vannak kivételek,mint az előttem szólóak,persze,az ilyen férfiakat nagyra értékelem,De most mondjátok meg őszintén,szerintetek nem ez az ami mindenhonnan jön?
2009. nov. 2. 18:58
 15/75 anonim ***** válasza:
72%
De ha egyenlőséget akartok kivívni akkor miért akarjátok, hogy másként bánjanak veletek, mint ahogy ti bántok egy férfival?
2009. nov. 2. 18:58
 16/75 A kérdező kommentje:
hát persze,minden nő egyforma:)
2009. nov. 2. 18:59
 17/75 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy többség. Minden alól van kivétel.
2009. nov. 2. 19:05
 18/75 anonim ***** válasza:
64%
Sok lánynak is bejön, hogy egy pasi sok csajjal feküdt már le, mondjuk a normálisabbaknak nem. De pl. egy csaj megijed egy szűz fiútól, csak a tapasztaltabb srácokra hajtanak általában. (persze az oldal kérdéseiből vett tapasztalatom szerint)
2009. nov. 2. 19:08
 19/75 anonim ***** válasza:
66%
mit érdekel mások véleménye? annyi brébe ülj, amennyi jól esik. mindenki megtalálja a párját, akárhány is legyen.
2009. nov. 2. 19:11
 20/75 anonim ***** válasza:
45%
19:11-nek is igaza van xD
2009. nov. 2. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!