Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért hagyjuk ezt?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy ha egy pasi minél több lánnyal fekszik le annál jobb férfiként könyvelik el,Ha viszont egy nő teszi ezt,annál nagyobb ribancként?HOL az igazság?Engem felbosszant ez a tény!!!
2009. nov. 2. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
34%
Hát leírtad az igazságot...
2009. nov. 2. 18:32
 2/75 anonim ***** válasza:
61%
NAGYON IS EGYETÉRTEK!!!
2009. nov. 2. 18:35
 3/75 A kérdező kommentje:
ugyanakkora,sőt lehet nagyobb szexuális étvágyam van mint egy férfinak akkor mégis mire jó ez a megkülönböztetés,legyetek szivesek kort és nemet is
2009. nov. 2. 18:36
 4/75 anonim ***** válasza:
83%
Én személy szerint azt a pasit is és nőt is megvetem, aki csak dugásról dugásra jár.
2009. nov. 2. 18:41
 5/75 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk ehhez már jogunk van. A nők egyenlőséget akarnak mégis ezek nem stimmelnek így:

-Nők napja

-Valentin nap

-Eljegyzési gyűrű

-Tartásdíj

-Ajándékozás (ahol a férfi nyakkendőt/zoknit kap, a nő meg ékszert/drága ruhát)

-És erre fognak jönni a lehurrogások, meg a lepontozások, hogy: Azért mert a nők érzékeny lények. Akkor viszont kérdem én. Hol van itt az egyenlőség?

A nők minden döntést meg próbálnak cáfolni ami nem jó tulajdonságot ad számukra, mégis egymást le "ribancozzák" és mindenki mögött aljas pletykákat szőnek (utóbbi 2 a 12 és 18 év közötti többségre vonatkozik).

Rinyálni lehet, de attól nem lesz jobb.

2009. nov. 2. 18:42
 6/75 A kérdező kommentje:
nem a dugásról dugásra dolog,bár ízlések és pofonok,de ha egy nőnek mondjuk a komoly kapcsolataiból is több volt mint a férfiak által általánosan elfogadott szám(beteges nem?:O)és akkor is képesek gyalázatos véleményt alkotni róla,Könyörgöm ez még mindig a középkor?
2009. nov. 2. 18:44
 7/75 anonim ***** válasza:
73%
Az előző nagyon jól megmondta. Az előnyökhöz hozzátenném, hogy a válásnál 90%-ban a nőé a gyerek.
2009. nov. 2. 18:44
 8/75 A kérdező kommentje:

Senki nem rinyál,nő és nő között is akad különbség,hihetetlen így férfi fejjel,nem?

és ha már az erősebb nemként vagytok számon tartva,valamint ti vagytok a teremtés koronái,szerintem az általunk "elvárt" kis kényeztetés minimum jár!Tudod te mit műveltek a nőkkel,még mielőtt azt a kicsit kivívtuk magunknak?Emberszámba se vettek minket!!!Ez hol korrekt?:O

2009. nov. 2. 18:47
 9/75 A kérdező kommentje:
a válásnál a gyermekelhelyezést a bíróság,úgynevezett gyermekelhelyezési perben dönti el!Ez persze sok mindentől függ,a 2fél életkörülményei stb,DE te mit szenvedtél hogy az a gyerek megszülessen?Járkáltál 9hónapig 4kiló súllyal a hasadban?
2009. nov. 2. 18:49
 10/75 anonim ***** válasza:
62%
Én mindegyiket elítélem, nem azért mert beteges, hanem mert nekem nem jön ez be. Olyannal szóba sem állok aki minden nap mást d*g.
2009. nov. 2. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!