Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szegény vagyok, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szegény vagyok, nem találok munkát, ezért elkeseredésemben megpróbálnám "eladni magam". Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
A férfiaknak tetszem,biztosan menne, de nem tudom az útját.Nagyon szégyelném magam,és csak sötétben merném csinálni...Hogyan kezdjek neki?Mennyit kérhetek?Egyáltalán hogy keressek olyan férfit,akinek szüksége lenne "rám"?
2008. jún. 3. 13:12
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
77%

Nekünk mindig azt tanították marketingből, hogy a hátrányaidat fordítsd előnyökre, azaz:

SÖtétben akarod, bátortalan vagy stb.

Úgy fogadd a vendégeket, hogy sötét van, csak gyertyák égjenek, te legyél apáca ruhába, de miniszoknya hosszúsággal, szóljon templomi zene, és úgy hírdesd magad, hogy visszavonult apáca kipróbálná az igazi életet. Tódulni fognak a kuncsaftok.

2008. jún. 5. 11:47
 32/52 anonim ***** válasza:
36%
Esetleg bevonhatod nagymamit is a buliba, a markával görcsösen szorítani tud, remeg is a kez, csak egy kis sikosító kell.
2008. jún. 5. 11:48
 33/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, Te egy igazi féreg vagy! Majd megtudod milyen ez, ha egyik szeretted nagyon beteg lesz, és már csak heteg, esetleg hónapok vannak hátra...Szenvedj majd Te is!
2008. jún. 5. 11:51
 34/52 anonim ***** válasza:
73%

És ha majd kérdezi a naygmamád, hogy hogyan telt a napod kisunokám, akkor mit modasz?

PL. Á, csak a szokásos, volt egy hülye aki azt akarta, hogy lehugyozzam, egy meg akart késelni, egy meg nem akart fizetni, ja és egy impotens is volt, akinek nem tudtam felszopni a farkát.

Nagymama: Jól van kislányom, ezért neveltelek fel ilyen gondosan, nagyon büszke vagyok rád.

2008. jún. 5. 11:51
 35/52 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem az féreg, aki feladja és kurvának megy.

Én is voltam nehéz helyzetben, és eszembe sem jutott hogy a testemet áruljam, se drogot és még lakásokat sem törtem fel, hanem elkezdtem keményen dolgozni.

2008. jún. 5. 11:56
 36/52 anonim ***** válasza:
24%

"Nemzetközi cég vezetője"

Igen, olcsó Amway ügynök voltál, egy vevőd volt a nagyanyád aki vett egy fél kilós mosóport tőled, de többet már ő se, visszatért a Tomisztárra.

2008. jún. 5. 11:59
 37/52 A kérdező kommentje:
Minek ír olyan ember, aki nem tudja a kérdésre a válszat? Hasznosabb időtöltése nincs? Nincs.
2008. jún. 5. 12:47
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Számoljunk:

Havonta:

- 50+10e lakásbérlés

- 15e tisztító és takarító szerek, mosószerek (napi több ágynemű csere)

- 2 hetente 5e nőgyógyász az 10e

eddig ez 80e havonta:

Ha 5e-t kapsz egy szopásért, akkor 16 szopásért nullán vagy, csakhogy sokkal többet nem tudsz mert szaladnod kell haza zuhanyozni, és ápolni a nagymamádat.

Magyarul a magas költségek elviszik a bevételt.

2008. jún. 5. 13:06
 39/52 anonim ***** válasza:
33%
Hello, nem ta vagy a Pscyho-s perverz nőben? Férfiakat fogadsz, hogy eltartsd nagyanyádat, de amikor a férfiak zuhanyozni kezdenek, te nagymamádnak öltözve a zuhanyfüggőnyön keresztül leszúrod őket. Hirdessd úgy magad Mrs. Bates saját hotelében férfiakat fogad.
2008. jún. 5. 13:10
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Sszia, vannak ezek az úgy nevezett "eszkortlányok", és van olyan cég, aki nekik közvetít! Keresd meg ezt a céget, nem tudom a nevét, de ha fontos, előbányászom neked, írd meg priviben, ha kell. Nos, ők kb. mindent elmondanának neked szerintem.
2008. jún. 5. 17:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!