Sok szénhidrátot ettem (csak este:2 szenyó, műzli), most megpróbálnám lemozogni, akkor "nőni" fogok tőle?
Nem, nem igaz. Maradj nyugodtan a babérjaidon, semmi nem fog történni, ha ma este egyszer véletlenül több ment le, mint szokott. Majd holnap tornázol.
A kaja nem két perc alatt rakódik le rajtad, nem kell most ugrálni, késő este.
Elég ''kula'' a témában való jártasságod.
Első nekifutásra kezdj olvasgatni a fogyókúráról. Sok vélményt hallhatsz, ami elég nagy baj, de ez van. A sok véleményt magadba összerakod és kialakítod a saját véleményedet a témáról.
Második nekifutásra:
''Azt olvastam, h csak szénhidrát szegény táplálkozás mellett karcsusít a kardió, súlyzós edzés''
Hát ez valami borzalom. A hajam tépem... Hol olvastad? Ki volt az az elvetemült aki ilyeneket ír?
Az alábbi felépítés van. A legelsőből fogyaszthastz a legtöbbet, a legutolsóból a legkevesebbet illetve semennyit >>> fehérje, gyümölcsök, szénhidrát... zsír és a cukor nuku! Érted? A lehető legminimálisabb csak. Szóval még dugi csoki se legyen... A tea cukor nélkül, stb...
Amúgy ha most véletlen sokat ettél, attól nem omlik össze a világ...
20/F
Ja, akkor hagy kérdezzem már meg, ha visszanézel tán, hogy megfelelő volna-e a következő.
reggeli: natúr müzli, kis mazsolával v inkább megybefőttel?
tizórai: pl. 1 alma v mikros krumpli(héjában 8 felé vágva, puhulásig mikrózva) tudom h ch, de nem olyan vészes nem?
ebéd : natur csirke + jégsali v vmilyen más zöldség
uzsi: natur yoghurt meggyel (igaz nagy teáskanálkanál yoghurthoz lapos negyed kanál lekvárral nyomtam eddig, ez nagyon vészes?)
és este pedig futás v torna után egy fehérje turmixot pl.100% whey protein-t innék
? 21 L
Reggeli:
Ehetnél például tükörtojást. Mondjuk 2-3-at. A tojássárgáját is megeheted nyugodtan. Ne hidj a koleszterin dumának. Tele van fontos ásványi anyagokkal. De ha mégsem akarsz tojássárgáját enni akkor azt vedd ki belőlle és edd meg csak a tojás fehérjét. A húsok után ebben van a legtöbb fehérje.
Tízórai:
Mondjuk műzli, alma, narancs. Például eszel műzlit és eszel mellé almát vagy narancsot vagy mindkét gyümölcsöt. Hasznodra válik!
Ebéd:
Itt jobb ha rendes kaját eszel mint ha megennél egy műzlit vagy akármit. Edd meg nyugodtan anyád főztjét... Mondjuk azért ne tocsogjon a zsírban, de én azt mondom annyi kell a szervezetednek. A csirkemell csodálatos (dugig fehérjével), saláta szintén nagyszerű! De van még millió kaja.
Uzsonna:
Mondjuk 2 szelet puffasztott búzaszelet, 2 kocka sajtal vagy csak egy puffasztott búzaszelet 1 szelet kockasajtal.
Ezek után egyél meg 1 narancsot (ez az ajánlatosabb) vagy almát. Ha ez nem elég akkor inkább két narancsot vagy két almát.
Vacsora:
Próbáld meg betartani, hogy 18 óra után nem eszünk. Nem omlik össze a világ ha 20-kor, de azért próbáld meg...
Vacsorára mondjuk csinálhatsz megint tojást...
Az edzés után 250g-os dobozos Bakonyi zsírszegény túró. Például. Én nem használok semmi táplálékkiegészítőt.
Én L-Carnitin-et használok. Ez nem sokkal, de segít a zsírégetésben...
Persze legyen izzadságos, verejtékes edzés. Így garantált az égető hatása.
Ha van kérdésed írj nyugodtan privátot.
21:43-as voltam
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!