Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szegény vagyok, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szegény vagyok, nem találok munkát, ezért elkeseredésemben megpróbálnám "eladni magam". Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
A férfiaknak tetszem,biztosan menne, de nem tudom az útját.Nagyon szégyelném magam,és csak sötétben merném csinálni...Hogyan kezdjek neki?Mennyit kérhetek?Egyáltalán hogy keressek olyan férfit,akinek szüksége lenne "rám"?
2008. jún. 3. 13:12
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy megéri erre az útra tévedni, mert olyan lelki sérüléseket szedhetsz össze, amik megkeserítik az életed.

Nagy az esélye annak, hogy megalázóan fognak bánni veled.

2008. jún. 3. 13:29
 2/52 anonim ***** válasza:
100%

ez függ attól hogy milyen a végzetséged, a tudásod, és kisugárzásod.

egy utszéli prostikat stricik futtatják. ök viszik ki oda öket. nekik mindegy csak valahogy kinézzen és tudjon ezt azt csinálni. ne kényeskedjen. de pl sok egyetemista nem tudja fizetni a suliját és konzum lány lesz. ide már üzltemberek mennek, vagy olyanok akiknek nem mindegy kivel csinálja. egy night klubba is egy csinos lányt vesznek fel. a lényeg minél jobban nézel ki és minél okosabb, inteligensebb vagy, annál magasabb pozitcióba leszel, és sok sok pénzt keresel.

2008. jún. 3. 13:52
 3/52 anonim ***** válasza:
36%

Jaj de nagyon sajnállak, és mi az hogy nem találsz?

Nem kopogott be még senki avval az ajánlattal: "Van egy munka nem kell semmit csinálni, és kapsz havi egy milát"

A kurválkodás sokkal keményebb mint a normál munka.

2008. jún. 3. 14:07
 4/52 anonim ***** válasza:
52%
Jó ötlet, szegénynek szegény fogsz maradni, csak pluszban megkapod még az AIDS/Nemi herpesz/Hepatit/Hüvely gomba/Méhnyakrák/tripper/stb ráadásnak, meg egy jó adag megalázást. Pl. "Szópjál geci, azért fizetlek" és hasonló beszólások.
2008. jún. 3. 14:14
 5/52 anonim ***** válasza:
21%

Sötétben?

Te viccelsz?

Ez akkora kamu, mint a ház.

2008. jún. 3. 14:15
 6/52 anonim ***** válasza:
55%
Adj fel egy hirdetést "Szégyellős ribanc sötétben, csak tisztességes dolgokat vállal"
2008. jún. 3. 14:18
 7/52 anonim ***** válasza:
29%
Menj ki a sarokra...basszál fűvel fával..aztán majd ha elég pénzt kerestél akkor hagyd abba,csak majd akkor leszel bajba ha a kuncsaftjaid késsel keresnek mert megfeletél nekik és kell a szolgáltatásod..Amugy a te számodra nem létezik olyan h szerelem?Neked mondjuk nem fontosabb az minthogy kiállj az ut mellé kurvának?Gyülölni tudom az ilyen embereket..hányingerek..Boldog vagyok és sokszor nekem sincs egy vasam se..de én nem állok ki az utcára kurvának...nem dobom el a boldogságomat a pénzért...
2008. jún. 3. 14:32
 8/52 anonim ***** válasza:
31%
Én megveszlek, van 500 forintim, ezért kéne a seggemet kinyalni.
2008. jún. 3. 14:51
 9/52 A kérdező kommentje:

A kérdés komoly,komoly segítő választ várnék,nem véleménnyilvánításokat.

Nagyon szeretnék dolgozni,és dolgoztam is ezidáig,utolsó alkalommal egy nagy cég regionális vezetőjeként,de most a beteg nagymamámat kell ápolnom egyedül,akit 2-3 óránál tovább nem lehet egyedül hagyni. Jelenleg olyan az anyagi helyzetem,hogy vagy a kutyusaimnak adok enni, (akiket anno befogadtam az utcáról)vagy én eszek. Mivel más kiút most nem létezik,ezért lenne szükségem NORMÁLIS tanácsra.

2008. jún. 3. 15:31
 10/52 anonim ***** válasza:
47%

"nagy cég regionális vezetőjeként,de most a beteg nagymamámat kell ápolnom egyedül,akit 2-3 óránál tovább"

Hát ez jó, annyira abszurd hogy már majdnem elhiszem.

Egy két megható elemet még írhattál volna, pl "Vak kisfiamnak kell az életmentő műtétre" vagy "Egy nagyon szép öreg templomot kell megmenteni az összedöléstől"

2008. jún. 3. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!