Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szegény vagyok, nem találok munkát, ezért
elkeseredésemben megpróbálnám "eladni magam". Hogyan
kezdjek neki?
21/52 A kérdező kommentje:
Kedves "jóindulatú" hozzászólók! Nem kívánom egyikőtöknek sem ezt a helyzetet,és mégcsak hasonlót sem! Örüljetek neki,hogy nincsenek ilyen jellegű gondjaitok! Ez az oldal tudomásom szerint azért van,hogy akár én is kérdezhessek.Akkor engedjétek már meg,hogy megkapjam a választ arra,amire kíváncsi vagyok,a véleményeiteket pedig tartsátok meg magatoknak,ha egy mód van rá!Az ítélkezést az Istenre kellene bízni,mert ez inkább az ő szerepe,mintsem a tiétek.Az,meg hogy ki mit hisz el a pocsék helyzetemről,nem érdekel.Nem azért kérdeztem azt,amit,hogy bárkit is meggyőzzek valamiről.Szóval lehet,hogy én épp lesüllyedni készülök a megélhetésért,de ti elég mélyen vagytok,ha nincs jobb dolgotok az életetekben,mint segítségnyújtás helyett másokat "fikázi"!Ezen kellene eltöprengenetek...
Ha nem arra menne az energiád hogy magad sajnáld, hanem az előre lépésen gondolkodnál, nem gondolkoznál ilyen baromságokon mint a kurválkodás.
Szedd össze magad, felejts el a kurválkodást.
Ez biztos nem a jó és a könnyű út, még rövid távon sem
2008. jún. 3. 18:13
Ha ilyen érzékeny vagy akkor roszban gondolkozol, kurvaként sokkal keményebbeket fogsz kapni, mint az itteni válaszok.
2008. jún. 3. 18:15
netezni azért tudsz?Néha azért engeded a kutyusnak is?
2008. jún. 3. 18:17
25/52 A kérdező kommentje:
Az utolsó két hozzászólást köszönöm, ezekben lehet igazság! De itt nem önsajnálatról van szó. Nem hagytam el magam. Egyszerűen csak csinálnom kell valamit,hogy pénzhez jussak.Nyilván kerestem itthoni munkát,de ilyen a mesében sincs.Napi 2-3 órára meg sehová nem vesznek fel,még ismerősök sem,mert igen,ezt is próbáltam.Hétvégeken délelőttönként elmegyek a piacra árulni,de 2-3 ezer Ft. jön össze,az baromira kevés egy hétre.Szóval nem panaszkodnék,csak a kérdésemre várnék választ valakotől,aki tudja az útját annak a dolognak.
szia,
szerintem ez el kell felejtened, mit szólna a nagymamád?!
nem tudom milyen nehz a te helyzeted, de van jobb megoldás, ez biztos! hogy éreznéd magad ha eladnád magad?!
nézz továbbra is otthoni munka után, abban a témakörben amihez értesz (ha vezető pozícióban voltál, az is sokat segít), biztos, hogy fogsz találni rendes munkát!
esetleg valamilyen családsegítő szolgálatot kéne felhívni...
szülők, barátok nem tudnak segíteni?
a hülye hozzászólásokkal ne is foglalkozz, nem érdemes...
2008. jún. 3. 22:20
27/52 A kérdező kommentje:
Tudom,és igazad van.Kaptam már ajánlatokat,csak el kéne menjek,de nem tudok,nem megy.Képtelen vagyok rá.Próbálok kitartani és keresni valahogy munkát,és nem ilyen ocsmány dologba belemenni.
Köszönöm!
Szia! Most mondjam azt, hogy adj fel hirdetést magadról? Hogy dugás 10000, szopás 5000, stb? De ha tanácsot vársz, akkorén ezt ajánlanám.
Nagyon nehéz, hogy ne írjak véleményt erről a dologról, meg hát téged úgyse érdekel, csak tanácsot szeretnél kapni.
2008. jún. 4. 08:40
Hát kezdetnek adnék egy számot: 06-20-5288864
2008. jún. 4. 11:34
30/52 A kérdező kommentje:
Ennyire azért nem vagyok elkeseredve, hogy ha elémlöknek egy telefonszámot, azt azonnal hívogassam...Azért kösz!
Kapcsolódó kérdések: