Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szegény vagyok, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szegény vagyok, nem találok munkát, ezért elkeseredésemben megpróbálnám "eladni magam". Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
A férfiaknak tetszem,biztosan menne, de nem tudom az útját.Nagyon szégyelném magam,és csak sötétben merném csinálni...Hogyan kezdjek neki?Mennyit kérhetek?Egyáltalán hogy keressek olyan férfit,akinek szüksége lenne "rám"?
2008. jún. 3. 13:12
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Kedves "jóindulatú" hozzászólók! Nem kívánom egyikőtöknek sem ezt a helyzetet,és mégcsak hasonlót sem! Örüljetek neki,hogy nincsenek ilyen jellegű gondjaitok! Ez az oldal tudomásom szerint azért van,hogy akár én is kérdezhessek.Akkor engedjétek már meg,hogy megkapjam a választ arra,amire kíváncsi vagyok,a véleményeiteket pedig tartsátok meg magatoknak,ha egy mód van rá!Az ítélkezést az Istenre kellene bízni,mert ez inkább az ő szerepe,mintsem a tiétek.Az,meg hogy ki mit hisz el a pocsék helyzetemről,nem érdekel.Nem azért kérdeztem azt,amit,hogy bárkit is meggyőzzek valamiről.Szóval lehet,hogy én épp lesüllyedni készülök a megélhetésért,de ti elég mélyen vagytok,ha nincs jobb dolgotok az életetekben,mint segítségnyújtás helyett másokat "fikázi"!Ezen kellene eltöprengenetek...
2008. jún. 3. 18:07
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem arra menne az energiád hogy magad sajnáld, hanem az előre lépésen gondolkodnál, nem gondolkoznál ilyen baromságokon mint a kurválkodás.

Szedd össze magad, felejts el a kurválkodást.

Ez biztos nem a jó és a könnyű út, még rövid távon sem

2008. jún. 3. 18:13
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen érzékeny vagy akkor roszban gondolkozol, kurvaként sokkal keményebbeket fogsz kapni, mint az itteni válaszok.
2008. jún. 3. 18:15
 24/52 anonim ***** válasza:
14%
netezni azért tudsz?Néha azért engeded a kutyusnak is?
2008. jún. 3. 18:17
 25/52 A kérdező kommentje:
Az utolsó két hozzászólást köszönöm, ezekben lehet igazság! De itt nem önsajnálatról van szó. Nem hagytam el magam. Egyszerűen csak csinálnom kell valamit,hogy pénzhez jussak.Nyilván kerestem itthoni munkát,de ilyen a mesében sincs.Napi 2-3 órára meg sehová nem vesznek fel,még ismerősök sem,mert igen,ezt is próbáltam.Hétvégeken délelőttönként elmegyek a piacra árulni,de 2-3 ezer Ft. jön össze,az baromira kevés egy hétre.Szóval nem panaszkodnék,csak a kérdésemre várnék választ valakotől,aki tudja az útját annak a dolognak.
2008. jún. 3. 18:22
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

szia,

szerintem ez el kell felejtened, mit szólna a nagymamád?!

nem tudom milyen nehz a te helyzeted, de van jobb megoldás, ez biztos! hogy éreznéd magad ha eladnád magad?!

nézz továbbra is otthoni munka után, abban a témakörben amihez értesz (ha vezető pozícióban voltál, az is sokat segít), biztos, hogy fogsz találni rendes munkát!

esetleg valamilyen családsegítő szolgálatot kéne felhívni...

szülők, barátok nem tudnak segíteni?

a hülye hozzászólásokkal ne is foglalkozz, nem érdemes...

2008. jún. 3. 22:20
 27/52 A kérdező kommentje:

Tudom,és igazad van.Kaptam már ajánlatokat,csak el kéne menjek,de nem tudok,nem megy.Képtelen vagyok rá.Próbálok kitartani és keresni valahogy munkát,és nem ilyen ocsmány dologba belemenni.

Köszönöm!

2008. jún. 4. 00:27
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Most mondjam azt, hogy adj fel hirdetést magadról? Hogy dugás 10000, szopás 5000, stb? De ha tanácsot vársz, akkorén ezt ajánlanám.

Nagyon nehéz, hogy ne írjak véleményt erről a dologról, meg hát téged úgyse érdekel, csak tanácsot szeretnél kapni.

2008. jún. 4. 08:40
 29/52 anonim ***** válasza:
65%
Hát kezdetnek adnék egy számot: 06-20-5288864
2008. jún. 4. 11:34
 30/52 A kérdező kommentje:
Ennyire azért nem vagyok elkeseredve, hogy ha elémlöknek egy telefonszámot, azt azonnal hívogassam...Azért kösz!
2008. jún. 4. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!