Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szegény vagyok, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szegény vagyok, nem találok munkát, ezért elkeseredésemben megpróbálnám "eladni magam". Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
A férfiaknak tetszem,biztosan menne, de nem tudom az útját.Nagyon szégyelném magam,és csak sötétben merném csinálni...Hogyan kezdjek neki?Mennyit kérhetek?Egyáltalán hogy keressek olyan férfit,akinek szüksége lenne "rám"?
2008. jún. 3. 13:12
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
73%

1. Keress rá a google-n hogy: "sexpartner", találsz egypár oldalt.

2. válassz egy nevet pl. "Szonja", "Carmen", vagy "Yvett".

3. Valami amerikai sex oldalon keress egy olyan valakiről egy szexképet aki egy kicsit hasonlít rád.

4. Nézzz utána, hogy a többiek mennyiért hirdetik megukat.

5. Bérelj egy lakást.

6. Add fel a hirdetést.

7. Fogadd a vendégekeket.

8. Számold a sok pénzt.

9. Kezdj el drogozni, hogy el tudd viselni.

2008. jún. 3. 15:42
 12/52 anonim ***** válasza:
95%
Figyelj!Nem kell prostiznod hogy pénzhezz juss.Vegyél fel gondozónőt,ápolónőt vagy valakit aki elválalja hogy beteget ápoljon és te akkor tudsz normálisan dolgozni.Ez nálunk is így volt.A keresztanyám annyira beteg hogy ápolónő jár ki a házhoz és gondozza.
2008. jún. 3. 16:06
 13/52 A kérdező kommentje:

Nem szánalmat várok,nem is ítéletet,hanem tanácsot.

Ápolónőt azért nem veszek fel,mert nem sokáig lesz már velem a nagymamám,és mellette akarok lenni,mert szüksége van rám.Ő nevelt fel,ő is mellettem volt,mikor gyermekként beteg voltam...

2008. jún. 3. 16:10
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

nagyon-nagyon sajnállak, borzalmas lehet:((

a gátlásaid biztos, hogy le kell vetkőznöd. a pasik minél többet és vadabbat szeretnének, azért járnak prostihoz. én nem vagyok jártas a témában, de én biztos úgy kezdeném, h beírnám a google-ba, hogy prosti (első találat: csajokneked.hu), és feladnék egy hirdetést, vagy alamilyen újságba, h "erotikus masszázs", vagy "szexi csaj várja a jelentkezésed" vagy ilyesmi. szóval ami nem konkrét, de mindenki tudja, miről vanszó.

remélem találsz más megoldást...... mert ez hietetlen....... vigyázz magadra nagyon, és őszinte szívből kívánom, h forduljon jobbra az életed...

2008. jún. 3. 16:23
 15/52 anonim ***** válasza:
40%
szia Gyuri vagyok... :P:DDD
2008. jún. 3. 16:24
 16/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést és a tanácsot!
2008. jún. 3. 16:36
 17/52 anonim ***** válasza:
71%
"nagy cég regionális vezetőjeként" az ember félre tud rakni annyit, hogy egy-két hónapig kibírja. És van annyira értelmes - pl. nyelveket beszél, különbben nem lehettél volna regionális vezető - hogy nem kurválkodással akar pénzt keresni. Pl. ápolás közben vállalhatnál fordítást, stb. Valami nem OK ebben a történetben sztm se.
2008. jún. 3. 16:39
 18/52 anonim ***** válasza:
56%

Éhező kutyák, szerető haldokló nagymama, végső elkeseredés:

Próbálkozz a könyvírrással pl. Romana sorozat

Röviden a sztori:

A szegény lány akinek éhezik a kutyája, és haldoklik a nagymamája, elmegy rosszlánynak, és ott megismerkedik egy osztrák herceggel, aki sohasem jár rosszlányokhoz, csak most felesége elvesztése miatt elkeseredésében. A többit rád bízom, nenni fog.

2008. jún. 3. 17:04
 19/52 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom mér irkátok hülyeségeket, az én lányaimnak nincs semmi lelki sérülésük, jól tartom őket, mehetnek szórakozni. Csak akkor kapnak egy két pofont ha nem teljesítenek, de ebben semmi sincs, sőt ők is szeretik ezt, mert rendet tanúnak tőle.
2008. jún. 3. 17:06
 20/52 anonim ***** válasza:
41%
Én is ebben a helyzetben vagyok, de meleg fiú vagyok. Melyik meleg bárban érdemes ismerkednem?
2008. jún. 3. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!