Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Szerintem Undorító dolog ez a reklám "nekik"!

Kedves 12:25ös!
Továbbra sem értek veled együtt, mert iróniád ellenéreigazat mondtál, amikor úgy jellemezted magad, miszerint "Szánalmas, maradi "hetyó", aki nem halad a korral", mert ez így van.
A válaszod utolsó részén nem is tudod, mennyit derültem:P
"Egyébként meg Te is élhetnél nővel, de nem akarsz. Szóval Te választottad. Azért annyira nem rondák a nők, hogy inkább farkakat szopogass."
Igazán aranyos vagy, de tényleg. Honnan veszed, hogy nem élek nővel? Megjegyezném, hogy nővel élek, mert egyetértek, hogy nem olyan rondák a nők, hogy farkat szopogassak. Éppen ezért nem is szopok farkat, hanem puncit nyalok.
19L
13:27-es.
Ez övön aluli volt. :)

Hát akkor sem kevésbé undorító a dolog, ha nő létedre nőt nyalsz. Meg gondolom mindenféle felcsatolhatóval csinálsz magadból férfit. Gusztustalan.
De akkor nem kell lázadozni, lehet gyereket csinálni és akkor nem kell örökbe fogadni. Csináld fel a barátnőd, akár még együtt is szülhettek. Aztán meg el kell gyorsan dönteni hogy melyikőtök legyen az apja

13:27-os vagyok
Nem, nem szoktam felcsatolhatóval férfit csinálni magamból, nem tudom, ilyen hogy jutott az eszedbe:S Mi, leszbikusok nem gyakran csináljuk felcsatolhatóval, nők vagyunk, nem akarunk úgy szeretkezni mint férfi és nő, mert nem vagyunk azok.
És igen, lesz gyerekünk, remélhetőleg pár éven belül. Hogy hogyan, az már a mi dolgunk, a lényeg, hogy boldog vagyok. És nem, nem fogjuk eldönteni, hogy ki lesz az apja, neki 2 anyja lesz.
13:55-ös válaszolónak: Sokat próbálkoztam pasikkal is, de nem volt meg az, ami kellett, az érzelmek, nem volt jó a szex sem. Már kiskoromtól kezdve inkább csak barátkoztam fiúkkal, nem érdekeltek "úgy". Éppen emiatt kellett pszichológushoz járnom, nem tudtam elfogadni magam, és depressziós voltam. Számomra az lenne menekülés, ha fiúval lennék, menekülés saját magam elől.

Először is, én nem "hetyóztam le" itt az embereket, az egy másik válaszoló volt. Ennek ellenére megérdemlitek, hisz ti ugyanilyen sz@r neveket aggattok ránk.
Miért nem válaszolt senki normálisan arra, amit mondtam?
Ha már csak a helyesírásomba/elgépeléseimbe tudtok belekötni, az az én győzelmem mutatja :) De várom a normális válaszokat.

13 55!
Én válaszoltam a Te kommentedre, te is válaszolhatnál az enyéimre! Vagy te csak elmondod, amit akarsz, és a másik felet meg sem hallgatod? Mert már hatszor leírtam, hogy baromság, hogy "mi nem akarunk ellenkező neművel lenni", MI NEM TUDUNK, egyszerűen nem érzünk ellenkező nemű iránt szerelmet, és szexuális vonzódást.
És szerinted erőszak miatt lesz valaki homo? Ebből látszik, hogy utána sem néztél a homoszexualitásnak. A legjobb családokban ugyanúgy születhet homo gyerek, mint a legrosszabbakan.
Mi járjunk pszichológushoz, amikor mi csak élnénk? Ti vagytok azok, akik kórosan, ok nélkül gyűlöltök minket!

Fejezzétek be itt a vitàt... Nincs értelme, ugyse fognak a buznyàkok gyözni, maradjanak csak meg otthon, maguknak, és müveljék a beteg dolgaikat...
Jogok? Nem érdemlik meg. Ti meg utàna sem néztetek annak, hogy miröl is szol a hàzassàg, és miröl is szol egy GYEREK nevelése!
Ha màr a sajàt életedet elcseszted, ne csessz ki màssal is... Ennyi.
22/F

Fejezzük be a vitát? :D A tiéd az utolsó szó, mi? Miért nem válaszolsz semmire, amit írtam?
A társadalom egyre elfogadóbb lesz ahogy fejlődünk (már, aki fejlődik...). Ez így volt, van és lesz is. Ha nem tetszik valami, neked kell elhagynod az emberi társadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!