Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Szerintem Undorító dolog ez a reklám "nekik"!

Mégegyszer mondom, normális dolog. A természet sem az állatokból, sem az emberekből nem ölte ki a homoszexualitást, pedig ideje lett volna rá. Ez rámutat arra, hogy célja van. Talán a teremtés a célja, csak nem az élet, hanem az érték teremtése. Gondolom, nem kell írnom, mert magadtól is tudsz egy csomó személyt, mind a múltban, mind a jelenben, akik homoszexuálisok, és rengeteget alkottak és tettek az emberiségért. A homoszexuálisoknak a művészetekhez, és az értékekhez több érzékük van. A művészek, és a világot előre "lökő" emberek nagy része homoszexuális. Ezért lehet, hogy az értékteremtés a homoszexualitás célja.
És most nem akartam magunkat senki fölé emelni, de ezek a tények. És persze tudom, hogy a töténelem során legalább annyi kiemelkedő heteroszexuális ember is volt/van/lesz. De nem kell emberek millióit teljesen feleslegesnek titulálni. Amúgy még, ha a genetikánkban is van, nem az ember dolga eltüntetni, hanem a természeté. Mert a betegség rossz életminőséget teremt, de a homoszexualitás nem teremt sem jobb sem rosszabb életminőséget. A homoszexuálisok számára a rosszabb életminőséget csak az őket elnyomók teremtik meg.

Méghogy természetes dolog? Meg normàlis? Hàt te nem vagy komplett... Nem mondom, szép értékrended van! Ezért nem szabad hagyni, hogy olyan jogaitok legyenek, mint Nekünk, heteroknak. Nehogy màr hàzasodjatok, meg gyereket vàllaljatok... Nem is tudod elképzelni, hogy milyen sulyos következményei lennének a gyereknek, ha azt làtnà, hogy apuci az anyuci. A gyerek lelki fejlödése halàlra lenne itélve. Nem szabad hagyni, hogy gyereket fogadjatok örökbe, és kész. Engem nem érdekel, hogy mit csinàltok egymàssal, egyszerün hànyok töletek, és kész!
Undorito amit csinàltok, nincs mese...
22/F

Az ilyen viselkedés az undorító.
És a melegek által felnevelt gyermekek ugyanolyan egészségesek mind testileg, mind lelkileg. Semmivel sem neveltek fel a homoszexuálisok több meleg gyermeket, mint a heteró párok. Sőt, sokkal toleránsabbak lettek az ő gyermekeik, mint sok hetero gyermekei.

Igen, meglehet hogy toleránsabbak lettek, és épp ezért lett divat melegnek lenni. Tizenéves kiscsajok egymással smárolnak a diszkóban, a tévében pasik smárolják egymást.
Már annyira nyomják ezt a szeressük a melegeket, meg teljesen normális dolog...hogy menő, ha valaki felvállalja, ha meleg. Már mindenki meleg barátot akar magának, mert az milyen laza dolog, és milyen cukik. Mert aki nem fogadja el, hogy ez normális, az gonosz és szívtelen ember. Szóval el kell fogadni őket, hogy jó embernek tartsanak minket. Ha mégsem fogadjuk el, akkor nem csak szar emberek vagyunk, de látens homik is. Vagyis mindenki homi, akinek nem tetszik az ilyesmi.
Aztán a felvonulások...Parádéznak az utcán, provokálják az embereket, okot adnak rá, hogy visszatetsző legyen az életmódjuk és ha ez nem tetszik a többi embernek, akkor megint meg vannak sértődve és jönnek ezzel az "el vagyunk nyomva" dumával. Holott ők váltják ezt ki a társadalomból. És nem utolsó sorban, ti választottátok ezt magatoknak, hiszen a világon senki nincs kényszerítve, hogy kivel éljen. Mindenki maga választ párt, senkire nem kényszerítenek senkit.

Nem divat melegnek lenni. Azok a lányok, akik egymással csókolóznak egyszerűen k*rvák. Nem homoszexuálisok. Nem divat az sem, ha valakinek van meleg ismerőse. MErt mindenkinek van, csak az olyanok miatt, mint te, egy sem meri felvállalni önmagát.
Felvonulásra egy nagyon kicsi százalék jár el, ők nem is melegek, hanem sima exhibicionisták. Az ilyeneket mi, melegek is utáljuk.
Márpedig el vagyunk nyomva, ez nem vitás.
Nem mi választottuk. Ez nem választás kérdése. Te sem tudod irányítani a szerelmet. Nem tudod elhatározni magadat, hogy "Én most beleszeretek a Renibe!" mert ez nem így megy. A szerelmet, és annak a célpontját nem tudod te sem megválasztani. Szóval, mielőtt ostobaságokat beszélsz, gondolkozz el.

Igazad van, tök természetes dolog. Szinte már sajnálom, hogy én ilyen természetellenes csökevény lettem. Szánalmas, maradi "hetyó", aki nem halad a korral.
És miért bohóckodás? Mert a házasság egy szent kötelék egy férfi és egy nő között, nem pedig Sanyi és Peti között. Menyasszony és vőlegény között, nem pedig két pasi között. Nevetséges még elképzelni is. A házasságot nem erre találták ki. A házasság fogalmát mi úgy tanultuk, hogy érzelmi, gazdasági társulás, melynek egyik fő célja a reprodukció. Kíváncsi lennék arra a gyerekre, amit Sanyi csinál Petinek. Szóval legalább a házasságot ne aljasítsuk már le, ez egy "hetyó" találmány. Igaz, hogy homik több ezer éve vannak, de szerintem az ókorban sem házasodtak.
Az pedig tény- akármit is állítasz- hogy a nemi szerepeket a gyerekek a szülőktől sajátítják el, onnan látják a mintát. És ha anyai szerepet nem lát, akkor komoly károk lehetnek a nevelésében. Plusz, könnyen azt hiheti, hogy ez egy teljesen normális dolog, hogy apuci apucival csókolózik. Például a kisfiúk gyerekkorban szerelmesek az anyukájukba, egy meleg pár gyereke milyen anyukába lesz szerelmes? Valószínűleg Béla anyuciba. Szerintem ez egy beteg dolog, és nem a gyerek tehet róla. Egy ideális család áll egy apából, egy anyából és a gyerekből. Két apa, vagy két anya összezavarhatja, és csúfolhatják is érte, akár már az oviban is. Kár lenne egy gyereket ilyesminek kitenni az önzőségetek miatt, nem?
Egyébként meg Te is élhetnél nővel, de nem akarsz. Szóval Te választottad. Azért annyira nem rondák a nők, hogy inkább farkakat szopogass.

Az előítéletesség a ti hibátok, a heteróké. Nektek kell elfogadóbbá vlnotok, és akkor a két apa, vagy két anya már nem is jelentene gondot.
Amúgy elvárnánk egy minimális tiszteletet. Nem "homár, búza, buznyák, ratyi, stb." hanem homoszexuális, homo vagy meleg. Ez a választék. És még kultúráltabbnak is tűntök, ha ezt használjátok.
A házasság szerintem alapvetőjog. Ezt egy embertől sem vonhatod meg. Az örökbefogadás előtt meg utána néznének a család hátterére, ahogy a heteróknál is.
Egymás kezét megfigni, csókolózni heterók is szoktak. a melegeknek is szabad. Az nem magamutogatás. Ha szereted a párod, megfogod a kezét. Ha elváltok, akkor egy csókkal búcsúztok (ha szereted egyáltalán). Mi is.
Ne érts félre minket, nem vagy természetellenes, ahogy mi sem. (Semmi sem lehet természetellenes, ami létezik...)
A házasság egy jogi intézmény :) Senki sem kéri közülünk az egyházi esküvőt, az tényleg szent. Nem kell nekünk, szerencsére az egyházat is egyre többn hagyják el.
Amúgy azt ne mondjátok, hogy ti csak azért szeretkeztek, hogy gyermeket menzetek! Hazudnátok. Az ember az élvezetért szeretkezik. Legalább is nem hinném, hogy az egy-kettő három-stb. gyermekes anyuka csak akkor szeretkezett a férjével, amikor peteérése volt, és a "szent reprodukció" érdekében tette! Ugye, milyen nevetséges? :)
Ókorban nem házasodtunk volna? Dehogynem. Legalábbis a homo férfiak megtehették, a nők nem.
Ha két azonos nemű szülője van, semmi baja nem lesz a szexualitássa. A homók is hetero családokban nőnek fel, fordítva is ugyanaz a helyzet. Akinek ninsc a génjeiben, az nem lesz homo.
És mi az, hogy azt hiheti a gyerek, hogy ez normális dolog? Ezt nem hit kérdése, ez tény.
Te vagy az önző, meg azok, akik nem akarnak elfogadóak lenni, és inkább emberek alapvetőjogait tiporják sárba, tagadják meg.
Élhetnék nővel, igen. De nem szeretném. Nem lennék belé szerelmes. Te is élhetnél férfival, de te sem lennél belé szerelmes. Nem mi választottuk a homoszexualitásunkat. A SZERELEM CÉLPONTJÁT NEM LEHET KIVÁLASZTANI!!!
Nem rondák a nők, én is látom, ha egy nő gyönyörű, de mint mondtam, engem nem hoz lázba. Nem én választottam a homoszexualitásomat, ahogy te sem a heteroszexualitásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!