A magyar honvédség szinte sehogy sem gondoskodik önmaga reklámozásáról, a legtöbb fiatalnak fel sem merül a fejében, hogy miért is ne lehetne katona. Egy ilyesmi zenés reklám szerintem jót tenni a magyar honvédségnek is. Mit szóltok hozzá?
Remek lenne, Jó szlogenekkel:
" Keressen annyit, mint egy takarítónő"
" Legyen hazafiságból szegényember"
" Akár hat lőszert is elhasználhat, lakhat kaszárnyában"
A magyar honvédség is reklámozza magát, időről időre, pl. plakátokon. A zmne meg minden felvételi időszakban.
De szerintem ez nem a reklámokon múlik.
Ha megbecsülnék, vagy pláne ha megfizetnék, akkor még hírdetni sem kellene.
Így sem kell hírdetni, mert a nyomor miatt annyian jelentkeznek a rosszul fizetett, de mégis bztos állásokra, hogy túljelentkezés van.
Akkor meg minek reklámoznák?
Sztem egy ehhez hasonló propaganda videó hatásosabb lenne mint az általad belinkelt.
http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48
Plussz még ha fejlesztenék is a honvédséget(új fegyverek,harcjárművek,repülők,egyenruhák)és a katonáknak magasabb bér és társadalmi megbecsülés járna(bár a baloldali és a libsi emberektől ugysem lehet ilyet várni...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!