Újra éledezik a Magyar honvédség?
39M Csaba páncélautó <-> Komondor páncélautó
Solothurn 36M nehézpuska <-> Gepárd-fegyvercsalád
Rába Botond <-> Rába H-család
43M Király géppisztoly <-> AMD-65 géppisztoly
Pumák Messerschmittekkel <-> Pumák Gripenekknel
Már csak egy Zrínyi rohamtarack kellene:)
Nem igazán értem, hogy ettől miért éledezne épp most.
A Grippenekkel inkább befürödtünk, az AMD-ket inkább leselejtezik, mint rendszerbe állítják, több mint negyven éves fejlesztések, ami tényleg értékes, az a Gepárd család és a Rába. Tényleg ráférne már egy kis korszerűsítés és ésszerűsítés, de ez még nem az.
<covenant>
Nem neked.
A Gripen-flottának köszönhetően nekünk van a térség legerősebb légiereje.
Az AMD-vel kapcsolatban:
"<covenant>-nak igaza van."
Itt mindig annak van igaza aki nem ír semmit? :D
Utolsó honnan tudod hogy nincs hozzá normális fegyverzet?
Meg hogy nem repülnek eleget.Nemrég jelentették be hogy van bőven üzemanyag,most sokkal többet fognak repülni.
AK-63MF ! Hallottál róla? Ezek az új AK-k.Modernizáltak minden szart rárakta.Nézz utána.
Imádom mikor mindenki innen-onnan hall ezt-azt és akkor okoskodik-.-" utána kéne nézni a dolgoknak!
Röviden, NEM.
Grippen flotta - Milliárdokért fentartott műrepülő flotta kiváltságosoknak. Fegyverzet nélkül xart se ér. Nekem is van itthon egy M82 Barett-em, csak lőszerem nincs hozzá egy se, ezért aztán csak a babot tudom felfuttatni rá. Kb a Grippenek is ennyit érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!