Ha kimegyek Kanadába lehetek ott katona?
Lehet,hogy a szüleimmel kimegyünk végleg Kanadába.
Én nem szívesen megyek,mert katonai karrierről álmodtam egész gyerekorom óta.Ha én kimegyek és megkapom a Kanadai állampolgárságot meg a zöldkártyát vagy mit.Akkor lehetek Kanadában katona?Mármint lehetek a Kanadai hadsereg katonája.És mi van ha pár év múlva vissza jövők Magyarországra és szeretnék magyar katona lenni,de már Kanadába nyilvántartott katona vagyok??!! :S Most ez hogy is van?
Ha kimész, lehetsz katona, mint állampolgár.
Viszont utána nem fogsz visszajönni, a katonaság nem olyan, mint egy diákmunka, hogy belépsz - aztán gondolsz egyet, és kilépsz.
Belépsz, aztán majd sok-sok év múlva leszerelhetsz.
Lehetsz katona és nem rossz feltételek közt.
Csak mint járulékos infó: Pár éve Kanada nagy pilótahiánnyal küzdött. Ha megvan az állampolgárság és korban, fizikailag megfelelsz /ami nyilván szigorú feltételeket szab/ egy életre megvan az elfoglaltságod. :))
18 éves vagyok. Fizikailag szerintem megfelelek.
Napi szinten futok 4,5 km.Heti 5 alkalommal gyúrok a szobámban a kondigépen. Fekve nyomásban kinyomok 120 kg-ot 70x.Igaz utána szó szerint lefolyok a kondigépről,de megcsinálom.Az angol kicsit szarul megy,de ha kint vagyok Kanadában pár hónap alatt el sajátíthatom a nyelvet.
De egy valamitől félek.Attól,hogy van egy férfi betegségem attól még lehetek katona?
120 kg-t 70x?
ne hazudozz már öcsi
Mint mondtam ki tudom nyomni 70x a 120-at csak utána kb = vagyok a mosott szarral. :-))
A betegségem pedig fitymaszűkület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!