Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha kimegyek Kanadába lehetek...

Ha kimegyek Kanadába lehetek ott katona?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy a szüleimmel kimegyünk végleg Kanadába.

Én nem szívesen megyek,mert katonai karrierről álmodtam egész gyerekorom óta.Ha én kimegyek és megkapom a Kanadai állampolgárságot meg a zöldkártyát vagy mit.Akkor lehetek Kanadában katona?Mármint lehetek a Kanadai hadsereg katonája.És mi van ha pár év múlva vissza jövők Magyarországra és szeretnék magyar katona lenni,de már Kanadába nyilvántartott katona vagyok??!! :S Most ez hogy is van?

2011. okt. 25. 00:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem hiszitek mi???

Se baj.Tudjátok nekem nem volt soha semmim gyerekkoromban.Nekem csak a sport volt.Egész álló nap csak fociztam meg mellette súlyzóztam.Már 12-13 éves korom óta csinálom ezeket.Nem vagyok a Svájci nigger(swarzenegger),de tápos csibe se vagyok. :-))

2011. okt. 26. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ezt sajnos még mindig nem hiszem
2011. okt. 28. 14:11
 13/16 anonim válasza:
100%

Keresnek úgynevezett combat engineer-eket. Lásd: http://www.youtube.com/watch?v=23SfrmqdL8Y. Kicsit utána néztem:1.,Feladatuk az utánpótlási utak biztosítása, ideiglenes repterek, hidak építése, sátorvárosok létrehozása, és gyakorlatilag minden ami biztosítással kapcsolatos a harctéren, harcoló alakulatokkal mennek. 2.,Kiképeznek elég sok mindenre.(Munkagépek vezetése..stb.) 3.,Nagyon rossz a zsold (kb.:1300CAD). 4.,Csak hosszú szolgálat után léphetsz feljebb. (4év). 5.,Szerződést 5 évre írsz alá, de megkaphatod az állampolgárságot. 6.,Nagy a halálozási arány.(Afganisztán, Irak, és még ki tudja hol dolgoznak)

Üdv,

2011. nov. 27. 19:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettél.
2011. nov. 27. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:
te télleg nagyon h***e vagy :D 70x120 szerintem te komolyan gondolod amit irsz csak nem azt írod amit gondolsz :DDDD esetleg 7x120 :D vagy 120x7 et :D de h 70x120 az tuti hogy nem annyi cucctól amennyivel ezt megbirnád csinálni már szétrobbant volna a szives és az érrendszered sem igen birná :D az meg hogy semmid nem volt gyerekkorodban egyáltalán nemtudom h jön ide sokmindenki sportol nagyon régóta vagy testépit de ilyen valótlan butaságokat ne állits :D egyébként kanadában ha nyilvántartott katona vagy nem igen lépkedhetsz másik hadseregbe nemtudom ott hogy müködik de az biztos hogy ha haza akarsz jönni itt szolgálni előtte azt a szolgálatot abba kell hagyd
2014. szept. 6. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
na mi a helyzet, mar bent vagy a kanadaiaknal? tudsz angolul?
2016. márc. 30. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!