Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Szerintem Undorító dolog ez a reklám "nekik"!

Figyelt kérdés

Nézzétek meg a linket!

http://www.youtube.com/watch?v=0OgYuTBg0OE

2009. aug. 6. 12:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem sem én, sem a "sorstársaim" nem kértük magunknak ezt a reklámot. Nem tudom, minek kell ugrálni.

Nem hinném, hogy több millió ember a világon genetikai hulladéknak minősülne, azért, mert meleg.

És biztosíthatlak titeket, hogy nem lesztek kiközösítve, mert hetyók vagytok... Olvassátok már el a saját, homofóbiás hozzászólásaitokat... szerintetek, amíg ilyen a hozzáállás, addig nemhogy nem "divatos", de még nem is elfogadott melegnek lenni, nincs igazam?

Nem kellene elítélni valakit, mert homoszexuális, és pláne nem a melegfelvonulásokkal jönni. Oké, vannak ott izléstelen emberek - de hol nincsenek, könyörgöm?! Jogokat akarunk, nem megkülönböztetést... Olyanok akarunk lenni, mint ti. Csak máshogy:D

2009. aug. 6. 20:13
 12/45 anonim ***** válasza:

Jujj, pici poci csak nem megbàntottalak... :( Jajj, ne haragudj, ugye nem fogsz itt nekem sirdogàlni tüncimünci!

Fujj, undoritoak vagytok mindannyian, és kész... Rossz köcsögök.

Ennyi. és lehetek én rasszista, meg kishitü, meg maradi. Anyukàd meg apukàd büszke lehet ràd. Köcsögtöcskölö.

22/F

2009. aug. 6. 21:20
 13/45 anonim ***** válasza:
Komoly látens homoszexualitást érzékelek a gyakorikérdések ezen részén...
2009. aug. 7. 07:59
 14/45 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ugyanolyan jogaitok vannak. Kivéve persze a házasságot, örökbefogadást...ilyesmi.

De ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ezek megilletnek titeket? A házasság például nem cirkusz, hogy parádét csináljunk belőle és nő nővel, férfi férfival házasodjon. A házasság azért egy elég komoly és csodaszép dolog. Persze manapság már igyekeznek nevetségessé tenni az egészet (melegházasságok, valaki elveszi a kutyáját, meg hasonlók). És a gyerekkel is úgy vagyok, hogy akinek gyerek kell, az csináljon magának. Ha ti nem akartok nőkkel szeretkezni, akkor gyereket se akarjatok. Egy gyereknek apa is kell meg anya is (olyan anya akinek nem farka van). Szóval annyi jogotok van, amennyi a helyzetből kihozható.

Mert azt hiszem, hogy nem vagytok eltiporva. Sőt! A politika meg a média egyre inkább felemel titeket, hiszen ha nincs kinyalva az ánuszkátok (szó szerint meg képletesen) akkor azonnal jöttök azzal, hogy mert ti melegek vagytok és ezért kirekesztenek titeket. Holott a heterók (vagy ahogy te fogalmaztál "hetyók"- na már ebben sem kevés megvetést érzek) élete sem fenékig tejfel, de mi nem foghatjuk arra, hogy ki vagyunk rekesztve

2009. aug. 7. 08:05
 15/45 anonim ***** válasza:
Azért az rohadt durva, hogy ha valaki undorítónak tartja, ha egy pasit seggbe raknak, akkor az már tuti látens köcsög. Elképzelhetetlen, hogy vannak emberek, akiknek értékeik és erkölcseik vannak? Akik tisztában vannak vele, hogy az ember biológiailag olyan, hogy a nő a befogadó és a férfi az, aki behatol. Férfiatlan dolog megdugatni magát valakinek, de ez az ő dolga. Csak miért kell ezt reklámozni. Elég baj az neki, hogy ilyen. Én a helyükben szégyellném és nem dicsekednék vele. Ha olyan természetes dolog lenne a melegség, akkor például ti sem tudnátok itt írkálni, mert anyátok csak a szomszéd Mari néninek tette volna szét a lábát, abból meg soha nem lesz gyerek. De nem baj, mert aki buzeráns az legalább nem szaporodik.
2009. aug. 7. 08:10
 16/45 anonim ***** válasza:
Pedig akár elfogadjátok, akár nem, mi MINDEN helyzetben hátrányból indulunk. A szex meg, hogy nem akarjuk eltérő neművel csinálni... Ez így nem igaz! Nem az a gond, hogy nem akarjuk, hanem az, hogy nem tudjuk! Minket nem hoz lázba egy eltérő nemű személy. És szerelmet sem vagyunbk kéoesek érezni, csak egy azonos nemű személy iránt! A szerelem nem irányítható. A (meleg)házasság meg egy alapvető jog lenne, amit minden EMBERNEk meg kell adni. Ne képzeld magad felsőbbrendűnek, ember azembernél nem felsőbbrendűbb.
2009. aug. 7. 08:36
 17/45 anonim ***** válasza:
A melegek ugyanolyan férfiasak, mint a heterók. A melegeknek ugyanolyan erkölcseik vannak, mint a heteróknak. Ha te erkölcstelennek érzed a szerelmet, az a te értelmi szintedről árulkodik. A melegek nem szaporodnak? Vicces, az emberiség kialakulása óta létezünk, a genetikai állományból nem "írtódtunk ki". Ez azt jelenti, hogy célunk és jelentősségünk van, akácsak nektek. Amúgy meg egy rakás meleg van, aki ellenkező neművel él/nemz gyereket... Mégsincs több meleg.
2009. aug. 7. 08:39
 18/45 anonim ***** válasza:

Annyira ostoba vagy. Nem a szerelem erkölcstelen, hanem a természet ősi törvényeinek ellenszegülni. És perverz dolgokat művelni kéjvágyból.

Ha a szerelmet néznénk csak, akkor számomra a szerelem két lélek közt kötődik. Akkor mi az hogy nem tudsz beleszeretni ellenkező neműbe? Annak nem lehet jó lelke? Azt megértem, hogy ez egy betegség, és egyszer talán majd tudják kezelni is. Persze akkor nem azon kéne munkálkodni, hogy az emberek természetesnek és normálisnak érezzék ezt a dolgot, hanem inkább azon, hogy a társadalom is megértse, hogy ez igenis komoly betegség és a tudósok dolgozzanak azon, hogy megtalálják a gyógymódot.

2009. aug. 7. 08:58
 19/45 anonim ***** válasza:
A homoszexualitás egy természetes, normális dolog. Nem betegség. És nem lehet kezelni sem. A szerelem valóban két lélek között jön létre, de valld be: te nem tudnál szeretni egy veled azonos neműt, én meg egy eltérő neműt nem tudok szeretni. Egyikőnk sem kérte, hanem csak kapta a szexualitását.
2009. aug. 7. 09:07
 20/45 anonim ***** válasza:
át nem tudom, mert én ezer helyen olvastam, hogy ez genetikai dolog, ergo betegség. És nem természetes dolog, hiszen a természet úgy akarta, hogy a hímnemű egyedek a nőnemű egyedekkel párosodjanak (emberek is állatok is), hiszen ez szolgálja a szaporodást, és így biztosítja, hogy ne haljon ki a faj. Tehát a természetes az, ami a faj és a társadalom érdekeit szolgálja. Minden más csak véletlen hiba, amit meg lehet tűrni, de el kell ismerni, hogy nem normális. Hiszen a normális mindig az, ami a többségre érvényes. És évmilliók óta elsöprő többség a természet érdekeit szolgálja.
2009. aug. 7. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!