Csak szerintem gáz a Mizo Túró Rudi reklám? :-S
Már nem azért, de mi ez a "csengőkoncert, korlátcsúszda"? Ilyen hülyeséget! "Ilyen lennék, felnőttként gyerek". Szuper, ugye? Szóval a gyerekek csinálják csak a csengőkoncertet! Hogy "biztathat" ilyenre egy reklám?!
Mert mit csinál a gyerek? Amit a TV-ben lát... Csak gratulálni tudok a cégnek!
Most mondjátok meg: nem gáz? :(
Hát szerintem is elég bénára csinálták.De legalább a gyerekeknek lesz új szórakozás.
Tehénhajítás egy boltba. :D:D
Az biztos, hogy a gyerekek nem emiatt a reklám miatt csengetnek be mindenhová, mivel még az én időmben is jó játék volt ez a gyerkőcöknek, hogy becsöngetni, aztán spuri. Korlátcsúszdázni sem most tanultak meg a nebulók...
Szóval vannak ennél sokkal rosszabb, értelmetlen reklámok. Ennek a reklámnak az a lényege, hogy gyereknek lenni jó.Kinek így, kinek úgy...
Egy másik kategóriában, másik kérdésnél kifejtettem erről a véleményem: akit az anyuka úgy tol a babakocsiban, hogy fejjel berepül a csemegebolt Túró Rudis kosarába, abból lesznek a szalajtó, csengetős, elszaladós gyerekek.
És miért ne követnék a gyerekek a reklámot? Vannak manapság NEVELT gyerekek? Egyre kevesebb. Jó példa erre a mi településünk. Itt a normális gyerekek azok, akik ki vannak közösítve, mert nem hajlandók kiborítani a szemetest, leállni az általános iskola ajtaja előtt bagózni, tanárbosszatónak, és ordenáré módon ordítva menni a hazafelé.
Még vannak, akik segítenek az időseknek, és nem úgy mennek el egy bottal közlekedő néni-bácsi mellett, hogy "véletlenül" meglökjék, a botot a kezükből kilökjék, és a busz ajtajában félretaszigálják, mondván ráér a nyanya, tata, mit akar sietni.
Nos, akik nevelést kaptak, vannak bennük emberi érzések, ki vannak közösítve, magányosak, és csak remélhetjük, hogy nem csapódnak a csürhébe, megmarad a tartásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!