Mást is idegesít, ha az rtl műsorok között felüvölt a reklám?
Figyelt kérdés
Ezzel akarják felébreszteni a tv-zés közben elszundítókat? Nálam mondjuk ez mindig sikerül. Viszont ha egy filmet nézek és éppen nem is alszom el közben, az idegeimre megy, mikor felordít a reklám. Egyébként is bosszantóan sűrűn szakítják meg némelyik adást vele. Én ezekre a reklámokra vetnék ki egy rakás adót. Volna miből kifizetniük.2011. okt. 12. 17:55
1/6 anonim válasza:
www.rtlklub.hu/most
itt nincs reklám :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem csak az rtl-nél van, pl a tv2-nél ha reklám van kb leesik a hangfal a falról nálunk -.-"
3/6 anonim válasza:
Jobb tv ken van hang szabályozás is... amugy ez mindehol probléma !
4/6 anonim válasza:
Minden csatornán ez megy sajnos,ez is a marketing része.Így biztosan felkapod rá a fejed.Én már lassan nem is nézek tévét,mert a reklámokat,és a valóságshow-kat már csak néha szakítják meg nézhető műsorral.
5/6 anonim válasza:
Az új médiatörvényben pont ez meg lett tiltva, kimondja, hogy a reklám nem lehet hangosabb az adásnál, szóval majd perkál az rtl meg a tv2 is.:)
6/6 anonim válasza:
Jaj nagyon idegesítő, az is, hogy hangos, meg az is, hogy annyi van. Épp tegnap húztam fel magam, mondtam, hogy nem is tévézek többet, elszúrom az egész estémet szinte reklámnézéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!