Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverommal leszo.tuk egymást, full részegen, azaz orálisan kielégítettük egymást. Ez most gáz?
Attól mert hetero vagyok, egyből hülyének is kellene lennem? Ti talán nem tudjátok megállapítani egy másik srácról, hogy ki az aki jó srác és ki az aki nem jó srác külsőre? Na nemá.
Ok, köszi a válaszokat, továbbra se érzem magam melegnek, a bnőm pedig sztem akkor ezerszer jobban besértődne ha lánnyal csalnám meg, de egy ilyen kis ökörködés inkább sztem még csak megcsalásnak se nevezhető.
"kis ökörködés"?????? Te beteg vagy ha ez Neked "kis ökörködés"
Ez nagy buzulás!
Jó srác nem jó srác akkor sem hallottam még egy fiút úgy beszélni, hogy szépnek találom a haveromat. Lehet jóképű, helyes, jófelépítésű de szép az egy lány.
Vagy lányok beszélnek így fiúról.
Figyelj, tényleg gondolkozz el, mert ez elég fura. Akkor nem vagy tisztába a nemi beállítottságoddal.
full gáz...nem maga a dolog hanem hogy képes az ember idáig inni magát:S én ezért dobtam a barátomat:S
L18
hülye, seggbekuki.... tuti nem lenne, azért az már valóban buxulás .. de ez sztem nem az, ez íg yhirtelen egyszer jól esett mindkettőnknek aztán annyi .. na és ?
Bnőmnek elmeséltem, csak szétröhögte magát, de még mindig nem igazán akarja elhinni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!