Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Haverommal leszo.tuk egymást,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverommal leszo.tuk egymást, full részegen, azaz orálisan kielégítettük egymást. Ez most gáz?

Figyelt kérdés
Mindketten teljesen be voltunk rúgva, mondhatni nem is tudtunk magunkról, és aztán meg a táboban egy házban vagyunk, és egy ágyba dőltünk be, és megtörtént a dolog. Már nem emlékszem élveztem-e vagy sem, de szerintetek ez gáz? 19 vagyok és barátnőm van, azaz nem vagyok meleg, ez csak úgy jött.
2009. júl. 20. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
85%
Te,en reszegen sem szopkodok facokat:DRemelem vki fotozott es szeptemberben kitapetazza a sulit a kepekkel.Amugy telleg nem nagy ugy...Anyad bukszke lenne rad!:D
2009. júl. 20. 20:34
 12/61 anonim ***** válasza:
65%

Homárok lettetek, gratula!

A jövő század puncija a segg! - azt is próbáljátok ki!

Egyébként persze, hogy kamu.

2009. júl. 20. 20:35
 13/61 anonim ***** válasza:
51%
Francia se vót??? Hehe :-)
2009. júl. 20. 20:36
 14/61 A kérdező kommentje:

"persze h kamu"

Mi más lenne? hülye ........

Megmondom őszintén nem vágyom a popókájára egyáltalán, és azt se hiszem h meleg lettem most ettől, az ember részegen azért megtesz néha olyat amit józanul nem tenne.

Na mindegy, kár volt kérdezni, én azért nem látom ezt olyan tragikusnak.

2009. júl. 20. 20:37
 15/61 A kérdező kommentje:
hát amit leírtam az szted nem francia ? sokeszű ......
2009. júl. 20. 20:38
 16/61 anonim ***** válasza:
70%
Persze, ha ilyet csinálsz akkor minek ezt itt kérdezgetni. Hallgatnál mélységesen inkább. Ezért tartja mindenki kamunak.
2009. júl. 20. 20:39
 17/61 anonim ***** válasza:
75%
Ja egyszerre nyomtátok franciában? Királyság.
2009. júl. 20. 20:40
 18/61 anonim ***** válasza:
36%
Ne hagyd magad! Nincs ezzel semmi gond, egy kaland volt és kész. Én lány vagyok, de van nem egy fiú ismerősöm aki átesett hsonlón itt-ott, mégse lett homár. Tizenéves fiúknál nem is annyira ritka, aztán meg jópáran csak irigykednek valóban, ne is figyelj ezekre.
2009. júl. 20. 20:40
 19/61 anonim ***** válasza:
86%
Aki megkérdezi, hogy "ez most gáz?" na az a SOKESZŰ. Nem nem gáz ááá, mindennapos és természetes dolog. :-)))
2009. júl. 20. 20:41
 20/61 anonim ***** válasza:
40%
Miért kéne hallgatnia? Tényleg ennyi idióta ember van? Nincs ebben semmi különös.
2009. júl. 20. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!