Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverommal leszo.tuk egymást, full részegen, azaz orálisan kielégítettük egymást. Ez most gáz?
Tudod mi a népművészeti cserépedény?
Tele kéne a szádat tömni f@sszal!
Azt írod, hogy " tök szép srác volt". Én egy fiút sem ismerek aki így beszélne a saját haverjáról.
A kérdésedre válaszolva: gáz. Szerintem.
És milyen volt bekapni?
Többfelől kívánom megközelíteni a dolgot.
Egyrészt te az alkoholnak tudod be a történteket, hogy ilyenkor az ember olyanokat is megtesz, amiket alapjáraton nem tenne meg. Ebben tökéletesen igazad van, ugyanis az alkohol oldja az ember gátlásait, és meg meri tenni azokat a dolgokat, amikre gondolt korábban stb. Az alkoholtol csak gátlástalanabb leszel, nem véletlenül mondják, hogy a részeg ember a legőszintébb. Szóval mondhatod itt, hogy nincsenek ilyen beállítottságaid, de csak foglalkoztathatott a probléma korábban is... Arról nem is beszélve, hogy sok ember van, akik csak életük közepén döbbennek rá a házasságuk kellős közepén, pár gyerek után, hogy ők mégis a másik nemhez vonzódnak. Ezt nem csesztetésből írtam le, nem kell lepontozni, csak gondolkozz el rajta. Hogy ez gáz-e, mindenki eldönti maga, mivel minden ember más, mindenki máshogy vélekedik erről. Mint látjuk neked nincs vele bajod (akkor miért kérdezted meg?), a válaszolók nagy részének meg nem tetszik...
Viszont ami miatt egyértelműen gáz: párkapcsolatban élsz és lesz*ptál egy másik valakit, aki nem a párod. Attól függetlenül, hogy ő nem nőnemű, ez még nagyon is megcsalás, és kicsit fura, hogy ezt te egy poénnak fogod fel... Hidd el, a csajod nagy valószínűséggel nem röhögne a történteken ha valahonnan megtudná, hanem kiakadna. Extrán kiakadna, mivel nem hogy megcsaltad, de ráadásul nem egy nővel, hanem egy pasival. Hát, nem lennék a helyedben.....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!