Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, csinos vagyok?
Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.
Köszi

Nekem tetszel. El tudnék tölteni veled pár órát. :D
Kár, hogy a puncid lemaradt a képről. F27

Szerintem semmi baj nincs veled. Nincs önbizalomhiányod véletlenül? :) Szép alakod van, bár a lábadat tényleg nem ártana izmosítani, de nem vészes nyugi. :)
18/L

szia
én is hasonló korú vagyok, és 3 szülés után lógnak ennyire a melleim, csak kicsit teltebbek
hizz egy kicsit, jobb alakod lesz

Teljesen normális, ha önbizalomhiányos. Elvileg 20 éves kor körül elmúlik a nőknél, aztán 10évente újra előjön. Ez egy korszak, ennyi.
Egyetértek azokkal, akik szerint a fehér bőr gyönyörű. Valóban az. :) És egy ilyen bőr tényleg nem tud lebarnulni, úgyhogy sajnálom a kedves szoláriumfanatistákat, de valószínűleg nem tudtok újabb tagot tucatemberré változtatni. :) Nekem is ilyen a bőröm - sőt még fehérebb -, és ha kimegyek a napra 80faktorossal bekenve, negyed óra alatt akkor is leégek, majd ez szép vastagon lehámlik, és újra falfehér vagyok. El kell fogadni, hogy bizony vannak fehér bőrű emberek is. :) Nem kell mindenkit kreollá változtatni.
Szerintem nem lógnak a melleid. Egy valóban lógó mell sokkal csúnyább. Több fajta mell van, a tiéd nem gömböcbe nő, ez van. Így kell elfogadnod magad, ha boldog szeretnél lenni. Tényleg nincs okod önbizalomhiányra, mert igenis szép melleid vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!