Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, csinos vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, csinos vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.

Köszi

2009. júl. 14. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
68%

nem tudom mi bajotok van a mellével. ven neki egy természetes esése és ez így rendben van. vagy ma már mindenki csak szilikonozott odaregasztott labdákra bukik???

különben én sem tudom, hogy csinos vagy-e, de minden esetre nagyon jó az alakod.

de miért is tetted fel ezt a kérdést? :)

2009. júl. 14. 20:44
 32/77 anonim ***** válasza:
89%

hát 31 évesnek elmegy

csak én most valami 16 évesre számítottam

2009. júl. 14. 21:01
 33/77 anonim ***** válasza:
82%

azt tényleg nem ártana odaírni, h 31 éves vagy, mert ilyan kérdéseket tipikusan 16 évesek szoktak feltenni

amúgy szerintem elég jó az alakod, nem azt mondom, h tökéletes, de jó

2009. júl. 14. 21:18
 34/77 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem PISZOKUL jól nézel ki!

Én 32 éves férfi vagyok és ismerem a korosztályunkat. Nem így néznek ki.

Büszke lehetsz magadra, nekem nagyon bejössz és seggemet verném a földhöz, ha ilyen barátnőm lenne.

És ezt halál őszintén írtam. A sok tizenéves kis tökire ne hallgass.

2009. júl. 14. 21:27
 35/77 anonim ***** válasza:
92%
Ismerős az a gyűrű... anyu? :O:O :D:D:D:D:D:D
2009. júl. 14. 21:34
 36/77 anonim ***** válasza:
70%

szerintem egy emberi testnek körülbelül így kell kinéznie.

szép, főleg, hogy 31 vagy..ha valamin nagyon akarsz változtatni, akkor egy picit gyúrj a vádlidra, hogy formásabb legyen, de szerintem ez sem kötelező.

2009. júl. 14. 21:55
 37/77 anonim ***** válasza:
73%
21:27-es vagyok. Kérlek írj nekem, vagy engedélyezd a levél írását. Szeretnélek megismerni!
2009. júl. 14. 21:55
 38/77 anonim ***** válasza:
62%

Nőként azt mondom, hogy szerencsés az alakod, mert vékony vagy, de sajnos egyúttal kissé löttyedt is, mert gondolom, nem sportolsz semmit. erősítened kéne az egész testedre, persze nem gyúrásra gondolok, hanem kondira. a hasad amúgy szép.

23 L

2009. júl. 14. 21:58
 39/77 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem baromi jól nézel ki!!! Én 20 évesen csak álmodozok ilyen alakról. Teljesen rendben van a melled is és gyúrnod sem kell.
2009. júl. 14. 22:27
 40/77 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem, mi ez a fehérbőr-fóbia? Szerintem gyönyőrű, tiszta, hófehér bőröd van. Tudtommal a magyar nép a kaukázusi embercsoportba tartozik, akiknek FEHÉR a bőre.

A lábadra szerintem is lenne mit gyúrni, de még ezzel együtt is nagyon szép vagy. :) A melledről pedig: basszus, semmi sem felel meg az embereknek? Jó, hogy egyáltalán VAN melled. Elhiszem, hogy arra is lehetne dolgozni, de szerintem egy lógó mell tud gusztustalan is lenni, ez pedig nem az. Főleg nem 31 évesen...

2009. júl. 14. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!