Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, csinos vagyok?
Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.
Köszi

Szerintem meg beteg vagy! LOL
22/F

ha elindulunk fentről : nekem például tetszik a vállad és a nyakad alatti rész , a melled formájából ítélve nem vagy fiatal,elég furcsa...szép a hasad és a derekad,túl vékony a lábad , és túl fehér a bőröd:)
azt hogy csinos vagy-e így nem lehet eldönteni!
ahhoz ruha is kellene:)
összeségében egy átlagos nő!

én mindig ilyen alakot szerettem volna mint a tied:)
azért egy kicsit tényleg gyúrjál rá, és tökéletes leszel!

Kedves Kérdező.
Megnéztem a fotód és ha valóban Te vagy a képen akkor azt mondom így ismeretlenül, hogy szép az alakod. Nekem legalábbis tetszik. De hogy csinos vagy-e, arra csak akkor tudok válaszolni ha élőben látnálak . Ekkor ugyanis megfigyelhetném hogyan öltözködsz, milyen az arcod kisugárzása, milyen a modorod stb.
Nem tudom miért tetted fel a kérdést. Elmondanád? Ha nem szeretnéd akkor nem kell. De ha van Kedvesed aki téged szeret, hidd el akkor Ő nagyon csinosnak lát téged. És ez a lényeg.
31/f

szép rajtad: lapos has, vékony alak
csúnya rajtad: lógó mell, és a lábaid
De kiírhattad volna h pucér fotót raktál fel magadól, mert akkor inkább nem nézem meg.
23/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!