Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, csinos vagyok?
Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.
Köszi

Ennyire nincs önbizalmad hogy képes vagy egy pucér képet feltenni magadról, majd azt olvasni hogy idegen emberek ilyen olyan véleményt alkotnak a testedről?
Szerintem fordulj szakemberhez,és ezt nem bántásból mondom.
Beteges ez a megfelelési kényszer...

sztem nagyon szép vagy, szívesen elkapnálak :D :D
17/F

Szia!
először is, nagyon jó az alakod. Ezzel nincs is baj. Most vagy azért tetted fel, hogy dicsekedj, vagy azért mert nem vagy biztos a szépségedbe (akkor van bajod).
Mondjuk, ahoz, hogy szép vagy-e, elég lett volna egy bikinis kép is, nem kellene ilyen mesztelen p*csás képet feltenni.
A sok ronda dagadt, lógócsöcső, hájashasú, narancsbőröscombú ronda tramplik meg csak irigykednek, nekik ne higyj. De szerintem k*rvás vagy. Máskor diszkrét bugyi+melltartó.

Ez a sok dagadt rusnya szépség, örülne, ha 31 évesen ilyen alakotok lenne, mi? Dehát rondák vagytok már húszévesen is, és csak fikázzátok a másikat.
Csak az nem tetszik, h mesztelen, szerintem nem illik.

Szia,
szerintem egyértelműen csinos vagy, tetszik az összhatás és szerintem ez a legfontosabb. Ha külön-külön kiemelem a részleteket pl. láb, mell, fas - szerintem azokkal sincs nagy gond. Szép mindened!

Egy ilyen testre nem mondanék nemet :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!