Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, csinos vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, csinos vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.

Köszi

2009. júl. 14. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
78%
Miről beszéltek ti? Nincs semmi baj a mellével, rendkívül szépek! Valamint a teste is gyönyörű!
2009. júl. 14. 23:33
 42/77 anonim ***** válasza:
66%

Ennyire nincs önbizalmad hogy képes vagy egy pucér képet feltenni magadról, majd azt olvasni hogy idegen emberek ilyen olyan véleményt alkotnak a testedről?

Szerintem fordulj szakemberhez,és ezt nem bántásból mondom.

Beteges ez a megfelelési kényszer...

2009. júl. 15. 00:28
 43/77 anonim ***** válasza:
68%
Én ugyan még nem láttam egy 31 éves nő mellét sem, de szerintem neked gyönyörű melleid vannak. Egyedül a lábdologban adok igazat, de ez legyen a legnagyobb probléma. :)
2009. júl. 15. 03:20
 44/77 anonim ***** válasza:
57%

sztem nagyon szép vagy, szívesen elkapnálak :D :D

17/F

2009. júl. 15. 11:48
 45/77 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen jó, nekem nagyon tetszel. :) Picit talán túlságosan is soványka, de nem vészesen - gyakorlatilag pont jó. 5-ből 5-ös, elismerésem. :)
2009. júl. 15. 12:17
 46/77 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

először is, nagyon jó az alakod. Ezzel nincs is baj. Most vagy azért tetted fel, hogy dicsekedj, vagy azért mert nem vagy biztos a szépségedbe (akkor van bajod).

Mondjuk, ahoz, hogy szép vagy-e, elég lett volna egy bikinis kép is, nem kellene ilyen mesztelen p*csás képet feltenni.

A sok ronda dagadt, lógócsöcső, hájashasú, narancsbőröscombú ronda tramplik meg csak irigykednek, nekik ne higyj. De szerintem k*rvás vagy. Máskor diszkrét bugyi+melltartó.

2009. júl. 15. 13:29
 47/77 anonim ***** válasza:
43%

Ez a sok dagadt rusnya szépség, örülne, ha 31 évesen ilyen alakotok lenne, mi? Dehát rondák vagytok már húszévesen is, és csak fikázzátok a másikat.

Csak az nem tetszik, h mesztelen, szerintem nem illik.

2009. júl. 15. 13:33
 48/77 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem átlagos vagy. A melleid lógnak. (szerintem szoptattál már) Ha 10 különböző nőről látnék ilyen képet én nem szúrnálak ki. De ettől még lehet,h csinos vagy. Kéne a ruha az arc és a kisugárzás.
2009. júl. 15. 14:44
 49/77 anonim válasza:
86%

Szia,

szerintem egyértelműen csinos vagy, tetszik az összhatás és szerintem ez a legfontosabb. Ha külön-külön kiemelem a részleteket pl. láb, mell, fas - szerintem azokkal sincs nagy gond. Szép mindened!

2009. júl. 15. 15:01
 50/77 anonim ***** válasza:
59%

Egy ilyen testre nem mondanék nemet :)

23/F

2009. júl. 15. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!