Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, csinos vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, csinos vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.

Köszi

2009. júl. 14. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim válasza:
39%
Nah hallod kész, én kivok akadva:D kezdem inkább a szúnyogcsípéseknéll, mer ez vmi borzaloooom.Nameg ezek a lábak"" olyan vagy mint Samu már bocsi.....:D Nameg ez a fehérséég..huuh hallod:S menny ki napozni vagy menj szoliba mer nagyon gázos.jaééés hízz egy kicsit. nah szius.:P(bocsi csak őszinte voltam...)
2009. júl. 16. 18:16
 62/77 anonim ***** válasza:
37%
Lehet, hogy így gyűjt kuncsaftokat. Ez öt szó...és csúnya szót sem írtam.
2009. júl. 16. 18:30
 63/77 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem csinos vagy.

Nincs baj a melleddel sem, nem lehet mindenkinek nagy és feszes. Az enyém ettől is kisebb, de akinek tetszem, annak így is tetszem.

A szolit sem kény ennyire nyomatni. A fehér bőr szerintem gyönyörű. Annak, aki napozni küldött, üzenem, hogy az ilyen bőr NEM TUD BARNULNI, csak ÉGNI. Azt meg kár lenne bevállalni, mert semmi eredménye, csak fáj és hámlik. Esetleg még bőrrák is esélyes, ami ugye szolinál is fennáll. Én imádom a fehér bőröm, olyan arisztokratikus, még ha most nem is divat. Ez van, ezt kell szeretni. Bár már megszoktam, hogy ma már csak az a szép, ami mű.

2009. júl. 16. 18:48
 64/77 anonim ***** válasza:
77%
Hello, én nem gondoltam volna hogy 31 éves vagy. Ugyanis ez a fajta viselkedés (hogy felteszem magam a netre ruha nélkül és kérdezgetem az embereket milyen vagyok) nagyon gyerekes. Érett, felnőtt nő vagy, már kellene lennie némi önbizalomnak, és tudni magadról hogy mi a szép rajtad és mi nem. A szépet kiemelni, a nem szépet korrigálni. Vagy talán túlságosan egoista vagy, és csak megerősítést vársz? Ki tudja. Mindenesetre, átlagos vagy. Nem vagy bombanő, de csúnya se.
2009. júl. 16. 18:49
 65/77 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem azért nem tudja a barátját megkérdezni és rakja fel magáról ezt a fotót, hogy mások mondjanak véleményt, mert nincs barátja. Ha lenne, akkor szerintem a srác pofájáról lesülne a bőr ezek után. A párom szerint a közelembe sem érhet külsőleg, belsőleg meg főleg nem. Szerinte egy teljesen átlagos, illetve itt-ott kifogásolható testrésszel rendelkező nő, de nem is ez a baj, hiszen nem vagyunk tökéletesek, hanem a baj az , hogy feltünési viszketegségben szenvedő, mentálisan nem teljesen egészséges ember lehet.
2009. júl. 16. 19:11
 66/77 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagy rossz de cicire gyurni kéne.
2009. júl. 16. 19:37
 67/77 anonim ***** válasza:
25%
Felálltam rád. 24/f
2009. júl. 16. 19:43
 68/77 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nagyon csini vagy ;) Nekem legalább is bejössz ;)
2009. júl. 16. 20:06
 69/77 anonim ***** válasza:
26%
(Sunáznám!!xD)Viccet félretéve JÓL nézel ki:D
2009. júl. 16. 20:53
 70/77 anonim ***** válasza:

Igen,de tényleg kicsit sportoljál is és szoli is jól jönne,de most is jól nézel ki.Szívesen megismernélek,21/F 176centi magas 88-90kiló között vagyok,izmos testű,szolibarna srác.

Pussz.

Gondolod írj privit.

2009. júl. 16. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!