Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, csinos vagyok?
Őszinte véleményeket írjatok kérlek, ne egyszavasokat és ne disznóságokat.
Köszi

Semmi baj a testeddel , szerintem gyönyörű vagy aki meg fikáz az amiatt fikáz mert még fele ilyen barátnője sem lesz :D
17/F

Minek reklámozod itt magad? El sem hiszem hogy ilyen beteg emberek vannak...
Van egy tippem nyomtasd ki a pozitív válaszokat, majd tedd az ágyad fölé.. reggel és este olvasd át.
Kíváncsi lennék hogy azok mit mondanak akik a fejed is látják...
Neked nem a testeddel van baj, hanem az agyaddal.

aki aztírja, h nemvagy szép, meg ez meg az a baj veled, azt mért kell rögtön lefikázni, h biztos irigykednek? mert ez közel sincs így,. minden embernek más az ízlése, van aki nemszereti az ennyire vékonyakat, van aki a nagyobb és feszesebb melleket szereti, de ez nemjelenti azt h irigykedik. egyszerűen csak más tetszik neki.
nekem pl a mellbimbó nemannyira tetszik, vhogy túl nagy és túl kiáll.
a vékoynságoddal semmi probléma, nekem tetszik. összehatásra sztem egyáltalán nemrossz, nincsen mindenkinek gumilabda szilikon melle aki majdnemhogy kitépi magát a mellkasból. ezekkel a mellekkel sincsen egyáltalán semmi baj.

Elnézést, direkt nem olvastam el az előttem írókat! Ha a szemed barna színű, akkor már te vagy a kedvencem! Innentől csak egy mobilszámot dobj légy oly szíves és meghívlak egy vacsorával egybekötött sétára:-)
10/ 9.5 de csak azért mert az arcod nem láttam:-)

miért nem a kedvesedet kérdezed?
am nem nézel ki rosszul, de látszik hogy túl vagy már a szoptatáson
esetleg kezeltesd magad a pszichiátrián
perverz dolog ez az önmutogatás
bugyid, melltartód nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!