Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?
Figyelt kérdés
Én szeretem ha néha a barátnőm szex közben vagy ha orálisan csinálja közben felnyom 1-2 ujját.Mások is vannak ezzel igy? Ez perverz dolognak számit?2009. júl. 7. 14:30
51/55 anonim 

válasza:

Van ideg végződés a végbélnél kölönben nem tudnánk,hogy sz@rnunuk kell,vagy hogy vége. És privibe b@szogassátok egymást vagy a témával kapcsolatban irjatok.
52/55 anonim válasza:
Egyszer volt eddig alkalmam ahhoz, hogy 2 leányzó mellet tudtam, a takaró alá bújni.
Az egyik cumizót, a másik a nyelvével, és az ujjával, egyszerre kényeztette a fenekem...
Először ki akartam ugrani tőlük az ágyból, dee, valami vissza húzót:D
Srácok, életem, egyik legjobb élménye volt, szavakat nem találtam, csak pironkodva figyeltem a történéseket. De utána már, én igényeltem a folytatást!:D
A prosztata masszázs egy elfogadott dolog, ritka gyönyört tud okozni, ajánlom mindenkinek!
pluszba
Nagyon értette a dolgát a csaj, úgy nyalt ki, mint ha csak, smárolni a fenekemmel:D
53/55 anonim 

válasza:

Grat.Remélem utána smároltatok is.Vajon milyen fertőzéseket lehet így elkapni? Csináljátok csak, majd a természetes kiválasztódás végzi a dolgát.
54/55 anonim 

válasza:

dugaszoljon magának wc-kefét akinek jól esik...
úgy beszéltek a seggről mint valami kecses ókori hangszerről b@szki...de attól még segg és szarszagú
55/55 A kérdező kommentje:
Hát azé köszi mindenkinek :D
2009. júl. 9. 23:04
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!