Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?

Figyelt kérdés
Én szeretem ha néha a barátnőm szex közben vagy ha orálisan csinálja közben felnyom 1-2 ujját.Mások is vannak ezzel igy? Ez perverz dolognak számit?
2009. júl. 7. 14:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
0%

Úgy került ide, hogy keresem az értelmét annak, hogy nők és férfiak mi a francért próbálják az anált...

Szar normális módon, vagy mi? Nincs orgazmus, és ez után kapálóznak, mert hogy mennyire jó?

22/F

2009. júl. 7. 16:30
 32/55 Thurston ***** válasza:

"Szerintem Te összekevered a kellemest a sexuális izgalommal...

A kettő teljesen más...

De erre majd akkor fogsz rájönni, ha átéltél egy igazi G-pont orgazmust... Ne csiklóit, mert az jóval gyengébb...

Utána visszatérhetünk, és megbeszélhetjük a kellemes és szexuálisan jó érzés közti különbséget..."

Áhá. Tehát belátod, hogy kellemes, csak azt mondod, hogy nem szexuálisan. És szex közben nem lehet olyan dolgokat csinálni, ami kellemes, például gyertyát gyújtani, zenét hallgatni, meg ilyenek. Egyre inkább magadat cáfolod meg.

2009. júl. 7. 16:30
 33/55 Thurston ***** válasza:

"Szar normális módon, vagy mi? Nincs orgazmus, és ez után kapálóznak, mert hogy mennyire jó?"

Nem szar. Csak így is jó, és másmilyen érzés. Erről van szó. Megitncsak az orállal vonnék párhuzamot... Szar a sima vaginális közösülés, hogy neked az is kell?

2009. júl. 7. 16:31
 34/55 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem vita volt, és szerintem sem Te, sem Én nem buktunk el semmit, csak nézőpontot egyeztettünk, olyan dologban, amit ketten másként látunk...

Jah, de most várj, ki kellene törnöm, mert hülye és sötét, meg bunkó is vagyok! :)

22/F

2009. júl. 7. 16:31
 35/55 Thurston ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy sötét vagy és bunkó.
2009. júl. 7. 16:32
 36/55 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, Nekem nem kell az, hogy a barátnőm orálisan elégítsen ki! Mert nincs rá szükségem!

Attól még szerethetem, de mellőzött téma...

Nem játszik szerepet az életünkben!

22/F

2009. júl. 7. 16:33
 37/55 anonim ***** válasza:

Öcsém mi a faszom ez, homooldal????????????????????

20/F

2009. júl. 7. 16:53
 38/55 anonim ***** válasza:

22/F

kicsi vagy még, maradjunk annyiban

36/F

2009. júl. 7. 17:41
 39/55 anonim ***** válasza:

Na látod, végre valaki, akivel egyet tudok érteni!

Miért kell homis dolgokat művelni az ágyban! Mi a francnak cuccolják farba magukat a pasik?

Wáá...

22/F

2009. júl. 7. 17:41
 40/55 anonim ***** válasza:

Jah, kicsi vagyok, most miért kell nagyra lenned magaddal, hogy Te 36 vagy? Inkább legyek fiatalabb, mintsem a barátnőm a faromban turkáljon, és erre gerjedjek, ha már máshogy nem megy...

Beteges vagy Te is, ha ilyet teszel...

De egészségedre!

Pff...

22/F

2009. júl. 7. 17:43
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!