Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?

Figyelt kérdés
Én szeretem ha néha a barátnőm szex közben vagy ha orálisan csinálja közben felnyom 1-2 ujját.Mások is vannak ezzel igy? Ez perverz dolognak számit?
2009. júl. 7. 14:30
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
28%

Idegvégződések a végbélnél? Normálisak vagytok? Akkor minden székelésnél elélveznék :D ! Az hogy egy orvos kitapogatja a prosztatát az kicsit más, és koránsem azért élvezel el tőle mert a seggedben van az ideg, azon kívül van, csak onnan érhető el. Ugyanaz a hatása mintha valaki kirázza neked.

Én csak annyit tudok hogy az én seggemben nem turkálhat senki sem.

2009. júl. 7. 19:41
 42/55 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen, van még értelmes ember itt, aki nem szeretné, hogy a farában turkáljanak!

Ami az első mondataid között volt, az tetszett! Rátapintottál a lényegre! :)

De hagyjuk is, megvan a véleményem arról, ha valaki ezt szereti. És csak a kedvetekért elmondom, hogy az idegvégződés azt fejti ki, hogy székelési ingeretek lesz, mert ERRE VAN KITALÁLVA, nem arra, hogy beteg emberek ujjaztassák magukat a barátnőjükkel!

Öcsém, ennyi erővel homokvár is lehetnél, ugyanaz! Egy rangsorba hozhatóak az Én szemléletemben!

Tessék ezt a válaszomat is lehúzni, csak azért, mert még fiatal vagyok -ezt is megkaptam-, meg hogy így vélekedem!

22/F

2009. júl. 7. 20:13
 43/55 anonim ***** válasza:

nem nagyon teszem de ha más teszi, egészségre, nekem nem baj

másrészről meg k*rvára nem adok egy kis szaros véleményére, sőt lehet, hogy most juszt is kipróbálom, ha már ennyire ellene vagy

ugyanis én nem félek attól, hogy jaj mit szólnak a többiek, meg jaj b*zinak néznek, ugyanis magasról leszarom kinek mi a véleménye, nem akarok én már senkinek megfelelni, főleg huszonéveseknek nem

újra a 36F

2009. júl. 7. 20:30
 44/55 anonim ***** válasza:

Figyu, ha bunkózni akarsz, akkor menj máshova szerintem!

Lehet, hogy fiatalabb vagyok mint Te, de attól függetlenül nem bunkózom Veled! Próbáld ki, ujjazd Magad, hajrá! Ha valakinek ez kell, ámen, a véleményre volt kíváncsi a kérdező, és voltak akiknek az Én véleményem nem tetszett, és belém kötöttek. Most erre jössz itt Te, a magad hú de nagyon koros életeddel. És akkor mi van?

Magasról teszek rá, hogy hány éves vagy! A legnagyobb hibát követed el azzal, hogy lenézel Engem...

Állítom barátom, hogy azt sem tudod, hogy miről szól egy női orgazmus, és hogy olyankor mi zajlik le. Mert a megnyílvánulásodból az jön le Nekem, hogy csak Magaddal foglalkozol!

No comment Neked...

22/F

2009. júl. 7. 21:31
 45/55 anonim ***** válasza:

Akárhányszor előkerül az anál téma mindig ekkora megosztottságot hoz magával. Szerintem a kérdező már meg sem mer szólalni. :) És mindig van 1-2 ember aki annyira foggal körömmel próbálja beadni az igazát. :) Amúgy meg, hogy jön a kérdéshez a női orgazmus. Köze nincs hozzá a kérdésnek.

Én személy szerint szeretem, ha a feleségem néha néha csinál nekem ilyesmit. De nem vagyok b.zi meg bi ettől még.

2009. júl. 7. 23:39
 46/55 anonim ***** válasza:

Te 36 éves fiú. Most nem azért de annyira nagyra vagy a koroddal, és fennhangon taglalod, hogy nem fogsz egy 20on évesnek megfelelni.

Tudod ebben az egészben csak az a szánalmas, hogy nem megfelelsz hanem magyarázkodsz egy 20on évesnek. Én 23 éves vagyok csak, hozzád képest fiatal, de már megtanultam, hogy magyarázkodni idegeneknek és magam ellen beszélni elég nevetséges, Te idáig nem jutottál el? :D

Bocs az OFFért.

2009. júl. 8. 00:45
 47/55 anonim ***** válasza:
nem, te tényleg nem vagy bunkó 22F, tényleg, áh nem
2009. júl. 8. 01:04
 48/55 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell itt veszekedni meg vitázni ezen...

Nőként véleményt nyilvánitva,még nem próbáltam az anális szexet,de azt már tapasztaltam,hogy nagyon izgató dolog ott is "matatni":) Nem hiszem,hogy a férfi azon a részen máshogy lenne kitalálva,mint ahogy a wikipedia sem említi,szóval nem hiszem,hogy ettől itt mindenkit homoszexuálisnak kell betitulálni.Aki még nem próbálta biztos kiváncsi rá,és egyszer ki is próbálja a megfelelő partnerrel.Nem számít perverz dolognak,ennyi erővel az egész szexualitás egy undormány :)

2009. júl. 8. 01:05
 49/55 anonim ***** válasza:

00:45ös vagyok.

Wikipediat ne erőltessük annyira...oda bárki bármit beírhat, amit csak akar, tök nem hiteles a fele annak ami oda van írva. Kb olyan mint újságban a Blikk. Ott van, hogy szerkesztés minden részénél, és azt szerkesztesz bele amit akarsz. nagyjából ennyit is ér.

2009. júl. 8. 01:10
 50/55 anonim ***** válasza:

ilyen erővel akkor a nő fenekéhez se érj,nem arra van kitalálva...a száj sem arra van kitalálva...bujjatok be paplan alá ruhában,és csak annyi testrész legyen ki,amit be lehet dugni...persze csakis gyereknemzés céljából...és csak házasság után...

prűdek vagytok

22/L

2009. júl. 8. 07:49
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!