Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?

"De Én legalább tudok valamit felhozni ellenérvként, Te mit hozol mellette?"
Hát például amit az előbb írtam... Egy 22 éves ember nem lehet ennyire értetlen.
Mellesleg inkább ne hozzon fel érveket valaki, minthogy egy ilyen értelmetlen szarsággal jöjjön, amit a következő hozzászólásában már meg is cáfol saját maga.

Nem, Nekem nem elég, gusztustalan és kész!
Ajánlom azoknak, akik jó kis fertőzést szeretnének! Sokan, kik itt mellette vagytok, azt se tudjátok miről szól...
Egyébként meg, csak megsúgom, nincs benne olyan idegvégződés, mely sexuális örömet okozna... Lehet utána nézni Wikipédián, vagy Google-ben...
Egyébként meg Én személy szerint meg se aláznám azzal a barátnőmet, hogy ott turkáljon...
22/F

Aha, akkor én biztos mutáns vagyok és odanőtt pár idegvégződésem ami jó. Vagy a google-nek még nem mutattam meg a fenekem, hogy beindexelje, akkor talán majd megváltozik.
Sötét vagy te srác mint az éjszaka.
Egyszerűen csak arról van szó, hogy neked ez nem tetszik, hát ne csináld. De azért ne akarj meggyőzni arról, hogy ez nem jó, mert úgy tűnik azért van aki élvezi.
Nem tetszik? Ne csináld. Ilyen egyszerű.
És lehetnél toleránsabb azért mert valaki mást szeret mint te. Engem sem érdekel, hogy te mit szeretsz, csináld azt és légy boldog, nem mondalak undorítónak bármi is az.
Tanulj toleranciát.

Hm... Kíváncsi lennék, hogy Te hány éves vagy, mert Én legalább odaírom, hogy hány éves vagyok, legalább vállalok valamit... De ha gondolod folytathatjuk a személyeskedést...
Amúgy meg a "zárójeles megjegyzésnek" ha tudnál olvasni, és különbséget tenni a nagy és kis betűk között, akkor láthatnád, hogy azt is nagybetűvel írom, hogy Te!
Kis tisztelet jele, bár sokaknak ez nem mond semmit...

Akkorhát nézzük meg a wikipédiát...
"Az anális szex a heteroszexuális emberek között igen gyakori, mivel a pénisz nem kerül a vaginába(az ondó sem jut oda) így elkerülhető a nemvárt terhesség. Ez is egyfajta fogamzásgátlási módszer. A végbél nagyon sok idegvégződés helye ezenkívül a hüvelyhez is közel van így az anális szex nagyon élvezetes tud lenni."
"A prosztatát körülvevő simaizomzat szerepet játszik az ejakuláció alatt távozó ondó továbbításában. A prosztata felszínét borító idegvégződések a prosztata összehúzódása alatt bekövetkező stimulációja hozzájárul az orgazmust kísérő kéjérzethez."
"Nem, Nekem nem elég, gusztustalan és kész!"
Ez egy elfogadható vélemény, de nem kéne túlragozni a dolgot, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy magadból csinálsz hülyét.

Amúgy meg a "zárójeles megjegyzésnek" ha tudnál olvasni, és különbséget tenni a nagy és kis betűk között, akkor láthatnád, hogy azt is nagybetűvel írom, hogy Te!
Igen, de míg azt, hogy ön, meg te szokták nagy betűvel írni, az én szó nagybetűs kezdése elég nagy bunkóság. Hozzáteszem, hogy nyelvtanilag mindegyik helytelen. De ebbe nem akarok belemenni, mert nem ez a vita tárgya.

Te mondod Nekem, hogy tanuljak toleranciát? :)
Te sem fogadod el az Én véleményemet, és sötétnek titulálsz, mikor lehet, hogy több fogalmam van a dolgokról, mint Nektek, kik itt válaszokat adtok, persze ez nem garantált, de nagy esélyt látok rá... Aberráció és a sötétség netovábbja az anál, legyetek rá büszkék basszus! :)
Háh, és még Én vagyok sötét... :D
22/F

"több fogalmam van a dolgokról, mint Nektek"
Hát. Először azzal érvelsz, hogy az a lyuk nem arra való. Utána megk özlöd, hogy szereted az orált. Az sem arra való szerintem. EZzel magadat cáfoltad meg.
Utána azt mondod, hogy nézzek utána a wikipédián. A wikipédia megintcsak minket igazolt.
Te szánt szándékkal magadból csinálsz hülyét?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!