Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?

Figyelt kérdés
Én szeretem ha néha a barátnőm szex közben vagy ha orálisan csinálja közben felnyom 1-2 ujját.Mások is vannak ezzel igy? Ez perverz dolognak számit?
2009. júl. 7. 14:30
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
74%
Én imádom, rettentő izgató.
2009. júl. 7. 14:31
 2/55 anonim ***** válasza:
74%
Ja én is kedvelem.
2009. júl. 7. 14:34
 3/55 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem perverz, mert ott is tele vagyunk erogén pontokkal. Nekem is nagyon bejön, van is egy specko kis vibrink erre a célra. Amúgy is, ami mindkét félnek jól esik, és mindketten szeretnék, abban semmi kivetni való nincsen
2009. júl. 7. 14:35
 4/55 anonim ***** válasza:
88%
Tök király
2009. júl. 7. 14:38
 5/55 anonim ***** válasza:
51%

Most vagy én nem értem a kérdést vagy sokan aberráltak vagytok. Ha jól értem sex közben a barátnőd feldugja két ujját neked (fiúnak)?

Hát ez elég gusztustalan, meg homokos dolog szerintem, nekem ott ne turkáljon senki.

23/f

2009. júl. 7. 14:44
 6/55 A kérdező kommentje:
kösz srácok
2009. júl. 7. 14:51
 7/55 Thurston ***** válasza:
58%

"Most vagy én nem értem a kérdést vagy sokan aberráltak vagytok. Ha jól értem sex közben a barátnőd feldugja két ujját neked (fiúnak)?

Hát ez elég gusztustalan, meg homokos dolog szerintem, nekem ott ne turkáljon senki."

Engem sem vonz a téma, de ez nem aberráció. Ott van a prosztatád, meg egy csomó idegvégződés, aminek az izgatása minden férfinak jól esik. Igen, a heteróknak is.

2009. júl. 7. 15:31
 8/55 anonim ***** válasza:
24%

Én is le leszek pontozva, de nem érdekel!

A kimenő lyukam maradjon kimenő, és sose legyen bemenő! Egyetértek azzal, hogy ez azért egy kicsit beteges, és homokos téma! Fúj... Undormány!

Az nem arra van kitalálva gyerekek!

22/F

2009. júl. 7. 15:49
 9/55 Thurston ***** válasza:
30%

"Az nem arra van kitalálva gyerekek!"

Ez a legszarabb érv ilyen esetekben. Gondolom akkor az orális szexet sem kedveled. Meg ha el akarnék vonatkoztatni a szexualitástól, akkor a dohányzást is felhozhatnám példának, de ne mbzitos ugye, hogy cigizel.

2009. júl. 7. 15:59
 10/55 anonim ***** válasza:
35%

De szeretem az orális sexet, nem erről van szó. De könyörgöm, hogy lehet az, hogy egy csaj, vagy egy pasi análba belemegy!? :O

Mondjuk Én leszarom, dugja farba magát aki akarja, egy vélemény volt!

De Én legalább tudok valamit felhozni ellenérvként, Te mit hozol mellette? Semmit, mert nem tudsz...

Ennyi...

22/F

2009. júl. 7. 16:02
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!