Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?

Most vagy én nem értem a kérdést vagy sokan aberráltak vagytok. Ha jól értem sex közben a barátnőd feldugja két ujját neked (fiúnak)?
Hát ez elég gusztustalan, meg homokos dolog szerintem, nekem ott ne turkáljon senki.
23/f

"Most vagy én nem értem a kérdést vagy sokan aberráltak vagytok. Ha jól értem sex közben a barátnőd feldugja két ujját neked (fiúnak)?
Hát ez elég gusztustalan, meg homokos dolog szerintem, nekem ott ne turkáljon senki."
Engem sem vonz a téma, de ez nem aberráció. Ott van a prosztatád, meg egy csomó idegvégződés, aminek az izgatása minden férfinak jól esik. Igen, a heteróknak is.

Én is le leszek pontozva, de nem érdekel!
A kimenő lyukam maradjon kimenő, és sose legyen bemenő! Egyetértek azzal, hogy ez azért egy kicsit beteges, és homokos téma! Fúj... Undormány!
Az nem arra van kitalálva gyerekek!
22/F

"Az nem arra van kitalálva gyerekek!"
Ez a legszarabb érv ilyen esetekben. Gondolom akkor az orális szexet sem kedveled. Meg ha el akarnék vonatkoztatni a szexualitástól, akkor a dohányzást is felhozhatnám példának, de ne mbzitos ugye, hogy cigizel.

De szeretem az orális sexet, nem erről van szó. De könyörgöm, hogy lehet az, hogy egy csaj, vagy egy pasi análba belemegy!? :O
Mondjuk Én leszarom, dugja farba magát aki akarja, egy vélemény volt!
De Én legalább tudok valamit felhozni ellenérvként, Te mit hozol mellette? Semmit, mert nem tudsz...
Ennyi...
22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!