Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire szeretitek az anális témát (magatokon)?

Figyelt kérdés
Én szeretem ha néha a barátnőm szex közben vagy ha orálisan csinálja közben felnyom 1-2 ujját.Mások is vannak ezzel igy? Ez perverz dolognak számit?
2009. júl. 7. 14:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nagybetűvel írom azt, hogy Te, és kiemellek ezzel az anál szó mellől...

Hát, igen, ez hatalmas bunkóság, meg milyen hülye sötét ember vagyok... :D De rossz is Nekem jajj...

22/F

2009. júl. 7. 16:20
 22/55 Thurston ***** válasza:
100%
És csak azzal, hogy azt mondod szerinted ez gusztustalan, semmivel sem tudsz többet az életről, vagy csak pusztán a szexualitásról. Ha veled ezt csinálná valaki, te ugyanúgy élveznéd, mert így van kitalálva az ember teste. Elfogadom, hogy te undorodsz tőle, engem sem vonz a téma személy szerint, de betegnek és aberrált nak titulálni azt, akinek bejön, elég nagy szűklátókörűségre vall.
2009. júl. 7. 16:21
 23/55 Thurston ***** válasza:
38%
Oké, látom az érveimre, a wikipédia idézetemre (amivel te kezdtél érvelni), már nem tudsz lépni semmit, csak próbálsz nagyon elegánsan és irónikusan viccet űzni belőlünk. Gondolom akkor itt kifújt a vita.
2009. júl. 7. 16:23
 24/55 anonim ***** válasza:
0%

Nos, először is, nem, nem csinálok magamból hülyét.

Vannak idegvégződések, de nem sexuális ingert okozók. Átérezni átérezheted a hüvelyre, de ha olyan béna a partner, hogy hüvelyben való közösülésnél sem tud eljuttatni a csúcsra, akkor mi a f...nak anál? Ott se fog neki menni, meg Neked se...

Másodszor meg fiú vagy, vagy lány? Meg hány éves?

Csak azért, hogy egy picit toleránsabb legyek, meg ne legyek már ennyire bunkó...

22/F

2009. júl. 7. 16:23
 25/55 Thurston ***** válasza:
38%

"Átérezni átérezheted a hüvelyre, de ha olyan béna a partner, hogy hüvelyben való közösülésnél sem tud eljuttatni a csúcsra, akkor..."

És hol a francba volt ilyesmiről szó? Megmondanád? Egyre újabb és újabb dolgokat keversz bele. Szerintem te magad sem tudod, hogy mire próbálsz most kilyukadni.

2009. júl. 7. 16:25
 26/55 anonim ***** válasza:
64%

Olvasd vissza a Wikipedias idézetedet...

Abban van szó ilyesmiről...

2009. júl. 7. 16:26
 27/55 Thurston ***** válasza:

"Vannak idegvégződések, de nem sexuális ingert okozók."

Azt mondtad nézzem meg a wikipédián. MEgnéztem, azt írja, hogy kellemes érzés az izgatása. Most akkor mivan?

2009. júl. 7. 16:26
 28/55 Thurston ***** válasza:

"Átérezni átérezheted a hüvelyre, de ha olyan béna a partner, hogy hüvelyben való közösülésnél sem tud eljuttatni a csúcsra, akkor..."

"Az anális szex a heteroszexuális emberek között igen gyakori, mivel a pénisz nem kerül a vaginába(az ondó sem jut oda) így elkerülhető a nemvárt terhesség. Ez is egyfajta fogamzásgátlási módszer. A végbél nagyon sok idegvégződés helye ezenkívül a hüvelyhez is közel van így az anális szex nagyon élvezetes tud lenni."

Csak én nem látom az összefüggést? Meg hogy ez hogy került ide egyáltalán?

2009. júl. 7. 16:27
 29/55 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem Te összekevered a kellemest a sexuális izgalommal...

A kettő teljesen más...

De erre majd akkor fogsz rájönni, ha átéltél egy igazi G-pont orgazmust... Ne csiklóit, mert az jóval gyengébb...

Utána visszatérhetünk, és megbeszélhetjük a kellemes és szexuálisan jó érzés közti különbséget...

22/F

2009. júl. 7. 16:28
 30/55 Thurston ***** válasza:
Ej, sajnos mennem kell, de mivel úgysem tudsz mit reagálni az érvekre, és újabb meg újabb ide nem illő dolgokat keversz bele, hogy kicsikard az igazadat, szerintem már úgyis elbuktad a vitát.
2009. júl. 7. 16:28
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!