Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn ha az ember egyszer fiúval is szexel?

15:22
HA esetleg a Bibliát is olvasgatnád néha, rájönnél, hogy bizony a 2 kizárja egymást.

Idézném a 15:22-est:"Én meleg vagyok és istenhívő. Nem katolikus ugyan, hanem protestáns, és én nem gondolom, hogy a kettő kizárná egymást.
Ha érdekel, nyugodtan próbáld ki - jó lesz ;)
F/17"
és idézném a fenti piros szöveget: "Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Akkor most hogy is van ez??? Ha jól értem fiú/17 éves s ő akkor val´ban még nem múlt 18.

eelég nagy baromság is az a kis piros szöveg!!
Ui. nagyon sok fiatal van, aki csak itt meri megkérdezni, ha vmi gondja van a szex-szel!
És inkább kérdezzenek, mint hogy ész nélkül, felelőtlenül csináljanak vmi ostobaságot!
Nem tudom, törvényi kötelezettség e ez a felirat, de ha nem, akkor nem lehetne eltávolítani, T. Üzemeltetők?

Hopsz, egész sok hozzászólás eltűnt, pedig még válaszolni akartam rájuk...
Egyik kimoderáltnak, akinek eltűnt a hozzászólása: a 14:03-as vagyok. (Elmúltam 18 jócskán, just for the record.) Azaz én voltam, aki azt írta, hogy attól, hogy eszébe jut és elgondolja, milyen egy másneművel, még nem lesz homoszexuális. Tartom ezt a véleményt. Ráadásul nem érdekel, hogy mennyire vagy meleg vagy sem, teljesen hidegen hagy.
Amit viszont nem hagyok szó nélkül: hogy összeférne a Biblia meg a homoszexualitás. Ez egészen egyszerűen nem igaz, ez hazugság, erről egy szó sincs egyik oldalán sem. A homoszexualitást a Biblia az első oldaltól az utolsóig mélyen elítéli, nem támogatja, még csak nem is tűri. Mondhatod, hogy te egyszerre vagy istenhívő meg homoszexuális... Isten puszta létében hinni nem nagy kunszt, erre az emberek többsége képes. És nem csak az emberek. "Te hiszed, hogy az Isten egy. Jól teszed. Az ördögök is hiszik és rettegnek." (Jakab levele 2:19) De ez még nem hit, pláne nem biblikus hit. Úgy ÉLNI, az egész életedet arra rátenni, amit Isten mond a Bibliában, jobban ragaszkodni Hozzá és a parancsolataihoz, mint a saját elgondolásaidhoz, sőt, az életedhez... na, valahol itt kezdődik az igazi hit a Biblia Istenében.
Azt mondod, istenhívő vagy. Akkor olvasd csak végig a Bibliát. És ha tudsz olyat idézni belőle, ami szerint Isten mégiscsak támogatná a homoszexualitást, akkor fejet hajtok. (Én már végigolvastam, nem találtam ilyet egyet se.) Addig azonban csak a saját elgondolásaidat tudod felhozni, amiket te tartasz Istenről (pl hogy Ő teremtett ilyennek, megy hogy nem olyan kegyetlen, hogy a másféle szexuális irányultságodért eltaszítana stb). A Biblia azonban másként ír Istennek a homoszexualitáshoz való viszonyáról. "És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok." 3Móz 20:13
És mielőtt még intoleranciával vádolna valaki, hangsúlyozom: nem érdekel, hogy valaki meleg-e vagy sem, saját magával azt tesz, amit akar, közöm hozzá semmi. De nem fogom szó nélkül hagyni, hogy a Bibliáról és annak Istenéről valótlanságot állítsanak be igazságként, olyat, ami nincs is benne.

Nem utálják!
Legfeljebb a bűnét.
Azzal, hogy protestánsként definiáltad magad,nem csak egyszerűen azt mondtad, hogy a magad módján vagy hívő, hanem keresztény értelemben.
A keresztény hit pedig nem összeegyeztethető a gyakorolt homoszexualitással.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!