Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn ha az ember egyszer fiúval is szexel?

13:12, melyik papokra gondolsz? a református LELKÉSZEKRE? vagy a görög katolikusokra? ők talán...
kérdező, melyik katolikus valláshoz tartozol?
igen, bűn. az egy másik kérdés, hogy emberi értékek szerint megteszed-e. én megtenném, mert egyszer élünk.

Most őszintén, ki az, akinek még egyszer sem jutott eszébe, hogy milyen lenne egy hasonneművel? Ettől még nem lesz meleg senki. Nekem is eszembe jutott, de soha nem tettem meg, és nem is fogom.
Nem az a baj, ha egy fecske elrepül a fejed felett, hanem ha hagyod, hogy fészket rakjon rajta.
Amúgy meg tök mindegy, hogy katolikus vagy, református, baptista vagy Jehova tanúja, a Biblia szerint az azonosneművel való közösülés halálos bűn. Felekezettől függetlenül. nem értem, minek ehhez megjegyezni, hogy katolikus vagy. Talán a reformátusok Bibliájában más van? Most akkor vagy fontos neked a vallás és a hit, vagy nem. ha fontos, akkor a homopszexuális kapcsolat szóba se jöhet, ha meg inkább homoszexuális lennél, akkor Istent felejtsd el. A kettő ugyanis nem kompatibilis egymással.

Én meleg vagyok és istenhívő. Nem katolikus ugyan, hanem protestáns, és én nem gondolom, hogy a kettő kizárná egymást.
Ha érdekel, nyugodtan próbáld ki - jó lesz ;)
F/17

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!