Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bűn ha az ember egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn ha az ember egyszer fiúval is szexel?

Figyelt kérdés
Természetesen fiú vagyok.Egyszer,tényleg csak kiváncsiságból,rengeteget gondoltam rá,és azért nem tettem,mert katolikus vagyok.
2009. júl. 7. 12:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
20%
Én azért se csinálnám mert most divatba jött. Fölösleges hülyeségbe bele menni undorito dolog.Csak akkor érzel szépséget ha azt a párodat ugy is látod.
2009. júl. 7. 13:27
 12/39 anonim ***** válasza:
58%

13:12, melyik papokra gondolsz? a református LELKÉSZEKRE? vagy a görög katolikusokra? ők talán...

kérdező, melyik katolikus valláshoz tartozol?

igen, bűn. az egy másik kérdés, hogy emberi értékek szerint megteszed-e. én megtenném, mert egyszer élünk.

2009. júl. 7. 13:27
 13/39 anonim ***** válasza:
44%
Ha hívő keresztény vagy, komolyan veszed, hogy ez bűn!
2009. júl. 7. 13:29
 14/39 anonim ***** válasza:
38%
én nem vagyok ilyen kiváncs eltúdom képzelni a dolgot és meg van a hülyeségröl a véleményem.
2009. júl. 7. 13:30
 15/39 anonim ***** válasza:
56%
Miért lenne b.zi? Lehet hogy van langyos hajlama, lehet hogy biszex és szíve joga úgy megítélni egy választ, ahogy Ő gondolja.
2009. júl. 7. 13:45
 16/39 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem meg probálj elenálni a csábitásnak. És szedj fel egy csajt tom h most lerontjátok a 88% igazmondásom de ezt gondolom
2009. júl. 7. 13:53
 17/39 anonim ***** válasza:
91%

Most őszintén, ki az, akinek még egyszer sem jutott eszébe, hogy milyen lenne egy hasonneművel? Ettől még nem lesz meleg senki. Nekem is eszembe jutott, de soha nem tettem meg, és nem is fogom.

Nem az a baj, ha egy fecske elrepül a fejed felett, hanem ha hagyod, hogy fészket rakjon rajta.

Amúgy meg tök mindegy, hogy katolikus vagy, református, baptista vagy Jehova tanúja, a Biblia szerint az azonosneművel való közösülés halálos bűn. Felekezettől függetlenül. nem értem, minek ehhez megjegyezni, hogy katolikus vagy. Talán a reformátusok Bibliájában más van? Most akkor vagy fontos neked a vallás és a hit, vagy nem. ha fontos, akkor a homopszexuális kapcsolat szóba se jöhet, ha meg inkább homoszexuális lennél, akkor Istent felejtsd el. A kettő ugyanis nem kompatibilis egymással.

2009. júl. 7. 14:03
 18/39 anonim ***** válasza:
37%

Én meleg vagyok és istenhívő. Nem katolikus ugyan, hanem protestáns, és én nem gondolom, hogy a kettő kizárná egymást.

Ha érdekel, nyugodtan próbáld ki - jó lesz ;)

F/17

2009. júl. 7. 15:22
 19/39 anonim ***** válasza:
78%
Már csak az kérdés, hogy melyik istenben hiszel. Egy másik istennek bizo a kedvére lehet. De a Biblia Istene egyértelműen elítéli a homoszexualitást, és az ezt művelőket kizárja a Vele való közösségből. Ettől persze még áltathatod magadat azzal, hogy a kettő összefér.
2009. júl. 7. 15:52
 20/39 anonim válasza:
0%
a 15 óra 42 esnek. Csak EGY Isten van először is("sokan jönnek majd az én nevemben). Másodszor, szerintem (bár én is isten hívő vagyok) ha erre vágysz nyugodtan próbáld ki, ettől még nem leszel meleg, ahogy azt már előttem is leírta pár ember. Néha én is megkívántam(nok) fiúkat, szerintem vannak ezzel egy páran, de ettől még nem melegek, csak kíváncsiak, vagy a változatosságra vágynak. Szóval, szerintem hajrá!
2009. júl. 7. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!