Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bűn ha az ember egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn ha az ember egyszer fiúval is szexel?

Figyelt kérdés
Természetesen fiú vagyok.Egyszer,tényleg csak kiváncsiságból,rengeteget gondoltam rá,és azért nem tettem,mert katolikus vagyok.
2009. júl. 7. 12:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
60%
az a bűn ha becsapod, megcsalod a masikat. az nem bűn ha olyat teszel ami tetszik. de vigyazz, mert a melegek között sok a hiv fertőzött. ha kiprobalod, védekezz. amugy meg en is katolikus vok.
2009. júl. 7. 12:51
 2/39 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, ha késztetést érzel a dolog iránt, csak azért, mert katolikus vagy, ne tagadj meg semmit magadtól!
2009. júl. 7. 12:51
 3/39 anonim ***** válasza:
86%
Édes vagy :) Nyugodtan próbáld ki. Nyilván tisztában vagy azzal is, hogy ha lánnyal csinálod házasság előtt és élvezet céljából az is bűn. Ne törődj vele!
2009. júl. 7. 12:53
 4/39 anonim ***** válasza:
50%
miert pontoztak le?????? első vok.
2009. júl. 7. 12:56
 5/39 anonim válasza:
15%
Nem bűn csak undorító és amikor majd 70 évesen a halálos ágyadon vissza gondolsz az életedre akkor mire szeretnél inkább emlékezni?
2009. júl. 7. 12:56
 6/39 anonim ***** válasza:
93%

Nincs igaza 'mire szeretnél emlékezni?'.

Arra, hogy a 70 éves gondolkodásmóddal mit bánsz, vagy hogy igenis éltem és nem tagadtam meg magamtól, amire kíváncsi voltam és sokat tapasztaltam.

Bűnnek bűn római katolikus felfogás szerint, de ne a vallásnak szenteld az életed a szexualitás terén, ha épeszűen akarsz gondolkozni.

OFF: de megver engem ezért a jóisten xD

2009. júl. 7. 13:04
 7/39 anonim ***** válasza:
95%
Vallási szempontból nézve igen, bűn. Nagyon sok utalás van erre a bibliában is. De még az is bűn ha megkívánsz valakit, nem csak ha megteszed vele házasság előtt. de hát én is kipróbálnám egy fiúval, csak úgy kiváncsiságból.22-F
2009. júl. 7. 13:07
 8/39 anonim ***** válasza:
48%
Na most lényeges kérdés, hogy a vallás miatt nem teszed, vagy a nyílvánvaló okok miatt? Ha már késztetést érzel rá, akkor a lányok miatt többé asszem nem kell aggódni..
2009. júl. 7. 13:08
 9/39 anonim ***** válasza:
56%
a a papok is csinálják, nekik nem bűn?
2009. júl. 7. 13:12
 10/39 anonim ***** válasza:
38%
én nem vagyok ilyen szinten hívő, szerintem nem bűn. egyszer élünk nem ? és ne azon rágódj 70 évesen hogy mi lett volna ha...
2009. júl. 7. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!