Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudja magát túltenni...

Hogyan tudja magát túltenni az ember egy ilyen dolog után? Merjek egyáltalán még egyszer belevágni?

Figyelt kérdés
Egészséges vagyok,már van egy kislányunk is a párommal,alig egy hete mégis elvesztettük a babánkat.6 hetes terhes voltam,elkezdtem vérezni,megvizsgáltak,UH-n is voltam,mindent rendben találtak,aznap este mégis elvetéltem.Aki átesett hasonlón,mert a későbbiekben babát vállalni?Nem rettegett attól,hogy őt is elveszti?
2009. nov. 21. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
én másfél éve vetéltem el, azóta sem mertem"kockáztatni" a teherbeesést. Tök megviselt, és nem valószínű h kibírnám mégegyszer. Csodálom azokat a nőket, akik még a 6hetet sem várják ki, és egyből belevágnak a következő terhességbe.
2009. nov. 21. 10:29
 2/13 anonim válasza:
50%
már nekem is volt vetélésem 5 hetessen,és ez már elég rég volt,de azota sem tudok babocát vállalni
2009. nov. 21. 10:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Az a kisbaba nem születhetett meg, mert a természet így akarta.

Valószínűleg beteg volt, vagy nem tapadt meg rendesen ezért nem is tudtad volna kihordani. A terhességek majdnem 30(!!!!)%-a spontán vetéléssel végződik, ez sajnos nagyon szomorú, de azért ezeknek a nőknek nagy része (hál istennek) újra belevág a gyermekvállalásba. Mondani könnyű, de kitartás, van egy egészséges gyermeked, ez arra bizonyíték hogy képes a tested kihordani a terhességet. Az elhalt kicsinek valószínűleg valamilyen genetikai rendellenessége volt, a következő biztosan egészséges lesz!

2009. nov. 21. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer is elvetéltem kb. mindkettő 6 hetes terhesség volt. Nem adtuk fel, persze megviselt, de még mindig jobb így, mint egy beteg gyerkőccel. Majdnem két évig próbálkoztunk a férjemmel (ebbe az időbe beletartozik a két vetélés is), mire megint terhes lettem. Most már 1 éves múlt a kisfiúnk, és mondhatom, hogy megérte. Boldog, gondtalan terhesség és rövid szülés után 4350 grammal megszületett. Kívánom, hogy legyen erőtök folytatni.
2009. nov. 21. 11:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kétszer vetéltem már el. Az elsőt 10 hetesen kellett elvenni a másodikat hajszál pontosan egy év múlva ugyanazon a napon 6 hetesen. Most 26 hetes terhes vagyok. Nagyon féltem az elején, de egyszerűen tudtam hogy Ő már meg fog maradni. Nem szabad feladni, oka volt annak hogy elmentek!!
2009. nov. 21. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!először is sajnálom!Én decemberben vetéltem el 6 hetesen..teljesen kiborultam pedig csak becsúszott a baba!de belevágtam újra!15+6hetes pocis!Ne félj!

még annyit hagy tegyek hozzá hogy,ha ilyen oldalakat nézegetsz akkor sokkal nehezebb,én megvoltam örülve ha nem nézhettem és a párom lebeszélt róla!Amikor nem az volt az első dolgom hogy ilyneket nézzek szinte rögtön teherbe is estem!elötte az ideg miatt egyszerúűen görcsösen fogtam fel!fel a fejjel!

2009. nov. 21. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én januárban vetéltem el spontán,hat hetes volt a babám.

Biztos hogy nemvolt egészséges,és szelektált a szervezetem!- mondta az orvosom. Azt is mondta jobb igy mintha művi befejezés lett volna.! Nagyon nehéz volt,aztán meg amikor honapokon keresztül pontosan megjött ,mindig bögtem.Aztán úgy gondoltam ha egy baba majd választ minket onnan föntről csak jelentkezik.

Igazam lett:hétfőn 29 hetes pocis leszek,újból egy kislány választott anyukájának. A korom miatt voltam méhlepény mintavételen,:teljesen egészséges.A Zoé nevet adtuk neki,jelentése:élet.

Én is és a férjem is nagyon örülünk neki alig várjuk hogy februárban megérkezzen.

Azt tanácsolom: nézz előre! Jönni fog a baba!Csak nyugodt szivvel,lélekkel várd!

Sikerül majd!

2009. nov. 21. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem februárban volt művi befejezés a 12. héten

Engem is nagyon megviselt, de tudtam csak akkor heverem ki, ha mihamarabb jön a következő. Júliusban teherbe estem és minden ok velünk.

Persze én is folyamatosan izgulok, de nem lesz seemi.

2009. nov. 21. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
tavaly nekem is volt egy elhalt terhességem. Pont karácsonykor. Művi uton kellett befejezni nagyon nehéz volt. Kikészültem. De úgy döntöttem, hogy nekem azért is lesz egy egészséges babám. És most 23 hetes terhes vagyok. Karácsonykor mikor az "évforduló" lesz addigra már 28 hetes leszek. Sokat idegeskedtem, főleg az elején. meg szerintem fogok is végig. De most ezzel a terhességgel annyira rendben van minden. Már nagyon nagyon várom a márciust, hogy a karomban tarthassam.
2009. nov. 21. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 37 évesen az első terhességből származó babát kellett elvenni 12. héten. Beteg volt. Azóta 27 hetes terhes vagyok, 3 hónap után újra összejött:-)

Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy nagyon sokan átesnek ezen, sőt olyan nőt is ismerek, aki 3-szor vetélt el, és utána szült 3 gyereket...szóval semmiképpen ne adjátok fel!

2009. nov. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!