Hogyan tudja magát túltenni az ember egy ilyen dolog után? Merjek egyáltalán még egyszer belevágni?
Figyelt kérdés
Egészséges vagyok,már van egy kislányunk is a párommal,alig egy hete mégis elvesztettük a babánkat.6 hetes terhes voltam,elkezdtem vérezni,megvizsgáltak,UH-n is voltam,mindent rendben találtak,aznap este mégis elvetéltem.Aki átesett hasonlón,mert a későbbiekben babát vállalni?Nem rettegett attól,hogy őt is elveszti?2009. nov. 21. 10:26
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajnos nagyon nehéz ez az egész,nekem is műtéttel kellett befejezni,szörnyű volt.
12:43-as válaszoló,a mis kislányunk is Zoé.Megértem,miért választottátok.
Gratulálok Mindenkinek,akinek összejött a baba és be merte vállalni utána is.
2009. nov. 21. 18:19
12/13 anonim válasza:
Mi tavaly októberben vesztettük el a babánkat 8 hetesen. Nagyon nehéz volt túltenni magunkat, de 6 hónap után újra teherbe estem. Most vagyunk a 30. hétben. Kislányunk lesz. Sokat aggódom, de bízom benne, hogy minden ok lesz. nem szabad feladni semmiképpen sem!!!
13/13 anonim válasza:
Én tavaly szeptember 6.-án vetéltem el.A küret után fertőzést kaptam nem tudni mitől,és januárban emiatt volt egy nagy műtétem.Az orvosom azt mondta,hogy minden rosszat ami velem történt hamar el kell felejteni,és két vérzés után arra koncentrálni,hogy a következővel nem lesz semmi baj.Akkor gondolkodóba estünk,hogy neki merjünk-e vágni még egyszer az egésznek,de annyira beleéltem magam,hogy lesz még egy babánk,és a gyerekeim is annyira szerették volna,hogy vállaltuk.Most szültem 13.án egy gyönyörű kisfiút,és azóta is hálás vagyok az orvosomnak,hogy biztatott.Köszönöm Szeberényi főorvos úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!