Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jogosan sértődtem meg? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg? :S

Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem hogy a barátom hátulról belém akart hatolni, és amint kapcsoltam hogy mit akar rögtön rákiabáltam hogy fejezd be, mert már majdnem betette. erre olyan értetlen fejet vágott hogy most miért nem?jó ideje együtt vagyunk, és akárhányszor szóba került mondtam hogy nem akarom. mondtam is neki hogy (nem ingerülten) hogy ezt már elég sokszor megbeszéltük, és továbbra sem szeretném. erre elkezdi (kicsit flegmán) "nem igaz hogy ennyire prűd vagy... tizenéves lányok szokták ezt csinálni.. bezzeg a barátnődnek sosem volt ellenvetése (előttem az egyik barátnőmmel járt) ezen nagyon megsértődtem. miért nem lehet megérteni? és miért kell azzal jönni hogy milyen volt a másikkal? jogosan sértődtem meg? mondtam neki hogy most tartsunk egy kis szünetet... aztmondta hogy jó, nem fog zaklatni, majd hívjam.:S:S
2011. aug. 8. 13:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen most nagyon kiakadtam.Legalábbis azon a részén amit mondott neked.Nagyon elgondolkoznék a helyedben hogy folytassam-e egy ilyen mondat után.Ráadásul rád erőlteti amit te nem akarsz ..hát ez is elég durva.
2011. aug. 8. 13:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jogos. Ép pl ki sem akarom próbálni ezt az anál dolgot... barátommal megegyeztünk abban, hogy NEM és ezt ő is tartja. Én meg ki tudom elégíteni máshogy is. :)
2011. aug. 8. 13:48
 13/23 anonim válasza:
teljesen jogos... megmondtad h nem akarod, de erőltette... és pluszba még egy volt csajával hasonlított össze... szánalmas... ha igazán szeret elfogadja h nem akarod...
2011. aug. 8. 14:25
 14/23 anonim ***** válasza:
uhh szeritnem teljesen jogosan ... már az, hogy akkor bepróbálkozott, mikor épp aludtál/ébredeztél, aztán az, hogy olyannal, amit tudja, hogy nem szeretnél, aztán még az is amit a fejedhez vágott ... hát én nem szünetet kértem volna, hanem dobtam volna a p*csába. ha nemszeretnéd akkor nemszeretnéd, megkéne értenie ... és ne hasonlítgasson már az exéhez. pfúj ... szeret ő Téged szeritned?! :S
2011. aug. 8. 14:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó f*sz. Dobd ki.
2011. aug. 8. 15:29
 16/23 anonim válasza:
A legdurvább az egészben, hogy felhozta a barátnődet. Akkor miért nem ővele jár?! Jogosan sértődtél meg, várd ki, amíg ő keres először, ne már te hívogasd..
2011. aug. 8. 15:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt. Küldd vissza az exéhez!
2011. aug. 8. 16:12
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A félreértések elkerülése miatt mondom, hogy nem a szexel van a baja, hanem az anális szexel. ébresztett már úgy hogy váratlanul belémhatolt, és szeretem is, de nem hátulról!

Úgy tettem ahogy mondtátok nem kerestem... nemrég felhívott hogy átjön. bocsánatot kért meg minden... viszont beszéltem azzal a barátnőmmel aki az exe volt, és mint kiderült azért szakítottak mert a lány nem akart belemenni az édes hármasba és a gyerek egyszercsak beállított hozzá amikor egyedül volt otthon és hozott magával egy csajt hogy ő lesz a harmadik...

úgyhogy miután megtudtam ezt aztmondtam hogy takarodjon.. csak annyit mondott "ha akarod megyek, sokan várnak még rám.." és elment... de végre megtudtam hogy milyen ember is...

2011. aug. 8. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Azt nem értem.. ebből neked hogynem jön le hogy nemszeret hogy:" aztmondta hogy jó, nem fog zaklatni, majd hívjam."?? Nem tök egyértelmű??

Jogos a sértődés,ha téged ez nem vonz vagy taszít mért kéne megtenned??Ha meg tetszik tedd meg,ennyi.Az meg a másik,hogy nemet mondasz többször erre majd betenné mikor alszol az engedélyed nélkül???? Ez az ember beteg.Nem perverz,úgy beteg mint akik verik a nőjüket.Ha ezt akarod,fogadd vissza.Többet hozzá se szólj!

2011. aug. 8. 17:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Viszont.. mivel szereted ha azzal kelt hogy belédrakja,hmm.. ez viszont egy plusz pont ;) Belevaló csajszi lehetsz.
2011. aug. 8. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!