Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jogosan sértődtem meg? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg? :S

Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem hogy a barátom hátulról belém akart hatolni, és amint kapcsoltam hogy mit akar rögtön rákiabáltam hogy fejezd be, mert már majdnem betette. erre olyan értetlen fejet vágott hogy most miért nem?jó ideje együtt vagyunk, és akárhányszor szóba került mondtam hogy nem akarom. mondtam is neki hogy (nem ingerülten) hogy ezt már elég sokszor megbeszéltük, és továbbra sem szeretném. erre elkezdi (kicsit flegmán) "nem igaz hogy ennyire prűd vagy... tizenéves lányok szokták ezt csinálni.. bezzeg a barátnődnek sosem volt ellenvetése (előttem az egyik barátnőmmel járt) ezen nagyon megsértődtem. miért nem lehet megérteni? és miért kell azzal jönni hogy milyen volt a másikkal? jogosan sértődtem meg? mondtam neki hogy most tartsunk egy kis szünetet... aztmondta hogy jó, nem fog zaklatni, majd hívjam.:S:S
2011. aug. 8. 13:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
elég hisztis lehetsz egyszer élünk mindent ki kell próbálni
2011. aug. 8. 13:19
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
sztem jogos. de probaljatok megbeszélni.. nem szép h azzal a masikkal hasonlitgat..
2011. aug. 8. 13:20
 3/23 Panda Péter ***** válasza:
100%
szerintem teljesen jogosan. még csak nem is az, amivel próbálkozott (persze az is övön aluli, minden értelemben), hanem főleg az amit a fejedhez vágott. gusztustalan féreg az ilyen.
2011. aug. 8. 13:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
undorító, amit tett. szeret ez téged??? én nem szünetet kérnék, hanem dobnám a francba. menjen vissza tökéletes exéhez akkor.
2011. aug. 8. 13:22
 5/23 anonim ***** válasza:
46%
Jogosan sértődtél meg,de őt is megértem.Amikor van egy gyönyörű barátnőd,akihez nem érhetsz hozzá..az rosszabb,mintha nem is lenne barátnőd.(persze itt csak a testiségre gondolok)Bennünk férfiakban annyira fel tud erősödni a vágy,hogy szabályosan szenvedünk...olyannyira,hogy aztán ilyen akciókba lendülünk.Tökéletesen megértem a srácot,de téged is,ha nem akarod..22/F
2011. aug. 8. 13:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátod jó bunkó, ha szó nélkül akar seggbe toszni. Erre nincs mentség és még ő hozza fel, h a barátnőddel mennyire más meg jó volt. Ilyen f.szitól te még akarsz egyáltalán valamit???
2011. aug. 8. 13:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nem a szexet nem akarja a lány, hanem az anális szexet-.-"" legalábbis nekem így jött le a szavaiból. anális szex nélkül meg bírjátok már ki, nem vagytok ti állatok, hogy ne lehessen kontrollálni-.-"
2011. aug. 8. 13:25
 8/23 anonim ***** válasza:
2011. aug. 8. 13:26
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
13:25-össel totálisan egyet értek!!! Jogosan akadtál ki és sztem is dobd a francba!
2011. aug. 8. 13:29
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is nagyon durva a fiú viselkedése. nem vagyok biztos abban, hogy bízhatnál-e benne. ha tegyük fel belemennél az anális szexbe, azt ám nem úgy szabad csinálni, hogy csak úgy egyszerre uccu neki... az nagyon fáj a nőnek, meg is sérülhet. az anális szexet csak nagyon gyengéden, hosszú gyakorlások árán élvezheti mindkét fél. a sunyi támadás, és az érzéketlen válasz azonban nem azt mutatja hogy ő erre alkalmas.

és egyébként tényleg, azért anál szexre való vágytól ne szenvedjen már a férfi - az nem normális azért...

én is ezt kérdezem: szeret ez téged? ezek alapján nem így tűnik. egy szerelmes férfi nem ilyen...

2011. aug. 8. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!